Apple geeft iTunes 7.7 vrij

Apple heeft vanmorgen iTunes 7.7 als download vrijgegeven. Nieuw is de functie Remote, waarmee je de iPhone en iPod touchstraks als afstandsbediening voor iTunes kunt gebruiken.

iTunesVia de Software Update-functie van Mac OS X is zojuist iTunes 7.7 vrijgegeven. De download is inmiddels ook beschikbaar op de Apple-website voor zowel Mac OS X als Windows. De belangrijkste nieuwe functie is de voorbereiding voor Remote voor iPhone en iPod touch, waarmee deze apparaten als afstandsbediening voor iTunes kunnen worden gebruikt. Remote moet overigens wel apart via de App Store worden gedownload en is dus alleen beschikbaar voor iPhone en iPod touch met firmwareversie 2.0. De nieuwe iPhone 3G heeft standaard al de beschikking over App Store, maar die is momenteel (10 juli) nog niet actief.

De versieinfo van iTunes 7.7 luidt als volgt:

Met iTunes 7.7 kunt u muziek, videomateriaal en nog veel meer met de iPhone 3G synchroniseren en programma’s downloaden van de iTunes Store die speciaal zijn ontworpen voor de iPhone en iPod touch met softwareversie 2.0 of hoger. Met deze nieuwe versie van iTunes kunt u bovendien het nieuwe programma Remote voor de iPhone en iPod touch gebruiken om iTunes vanaf elke plek in uw huis te bedienen. Remote kan gratis worden gedownload bij de App Store.

Behalve opties voor Remote zijn er nu ook opties voor MobileMe bijgekomen en is het Bibliotheek-icoon voor gedownloade programma’s (wat ook wordt gebruikt voor iPod Games) gewijzigd naar het nieuwe App Store-icoon.

iTunes 7.7 is een veilige download voor iPhone 1.0 met jailbreak en/of unlock.

iTunes 7.7 - Remote voor iPhone en iPod touch

Bedankt truckdiver, Sander, Da-J, Anouar

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juli 2008, 10:48
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen itunes, mobileme, remote

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.