KPN: geruchten beperkte iPhone-exclusiviteit zijn onjuist

KPN heeft vandaag een interne memo op het interne prikbord geplaatst waarin het hardnekkige gerucht over de beperkte exclusiviteit van T-Mobile wordt ontkracht.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

KPNKPN lijkt behoorlijk geschrokken te zijn van het nieuws dat accountmanagers en klantenservicemedewerkers herhaaldelijk klanten blijven vertellen dat ze binnenkort de iPhone in Nederland via KPN kunnen kopen. De medewerkers beweren dat T-Mobile een exclusiviteitscontract van 3 maanden heeft, zodat je de iPhone vanaf het najaar ook via KPN kunt aanschaffen. In een interne memo is de medewerkers nu opgedragen om niet langer over de iPhone te praten. Wel beweert KPN nog steeds in gesprek te zijn met Apple. Die gesprekken zouden dan al bijna een jaar lopen en lijken KPN tot nu toe niets te hebben opgeleverd.

De interne memo is geplaatst op het KPN Prikbord en is hier integraal overgenomen:

Nieuwsbericht
Zonnesteekkorting
Producten en diensten 10-7-2008
Nog niets bekend over introductie iPhone bij KPN

Er zijn signalen dat aan klanten wordt aangegeven dat KPN de iPhone binnen enkele maanden introduceert. Dit gerucht is onjuist!

De enig juiste informatie luidt dat KPN in gesprek is met de firma Apple. Het is nog niet bekend of en wanneer KPN de iPhone introduceert.

Bestemd voor: PMF E-mail Center Business Center Relatieverkoop KPN Contact Inbound Corporate Sales Sales Corp. Market Transactieverkoop Extern Retail VAR PV-SME hi winkel KPN Contact Outbound

Via een anonieme tipgever, waarvoor dank

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:27
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.