itunes logo

iTunes 11.2.2 lost onverwachte podcastdownloads op

Apple heeft iTunes 11.2.2 uitgebracht, met een fix voor onverwachte podcast-downloads. De update bevat ook stabiliteitsverbeteringen.

itunes logoApple heeft een kleine update voor iTunes 11.2 voor de Mac uitgebracht. De nieuwste versie, 11.2.2, lost een probleem op waarbij podcasts onverwacht werden gedownload. Ook bevat de update stabiliteitsverbeteringen. iTunes 11.2 verscheen gelijktijdig met OS X Mavericks 10.9.3 en bevatte vooral verbeteringen voor podcasts. Kort daarop volgde een update naar versie 11.2.1 waarin een beveiligingsprobleem werd gefixt.

Apple heeft podcasts lange tijd verwaarloosd op iOS. De daarvoor beschikbare app, met de toepasselijke naam Podcasts, wordt dan ook bijzonder slecht gewaardeerd. “Zojuist mijn telefoon kapot gegooid vanwege het constant crashen van deze app”, zegt een gebruiker in de Nederlandse App Store. De update voegde ondersteuning voor Siri en CarPlay toe.

itunes-mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2014, 18:28
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerp itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? In het najaar van 2019 stopt iTunes, maar wat zijn de opvolgers?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.