Boom Beach en FarmVille 2 krijgen grote updates

Simulatiegames Boom Beach en FarmVille 2 hebben updates gekregen met nieuwe content. Duiken voor bonussen en Californische koeien.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Farmville 2 voor iPadFarmVille 2: Het boerenleven en Boom Beach. Beide kwamen ze nog maar kortgeleden uit en beide zijn ze nu al razend populair. De boerderijsimulatie van Zynga kreeg een eerste aardige update op de iPhone en iPad, waardoor je nu je prestaties in het spel kan zien in het boerderijhuis. Als je ze vervult, kan je rekenen op beloningen. Nieuw is ook de melkkoe uit Calofornië, die je tijdelijk extra melk oplevert. De omvang van de update valt echter in het niet bij Clash of Clans-opvolger Boom Beach.

Het oorlogsspel dat je speelt tegen andere spelers, laat je nu een duikboot bouwen waarmee je kan zoeken naar gezonken schatten die natuurlijk voor een bonus in de game zorgen. Beloningen zijn er ook voor het bestrijden van de Zwarte garde. Elke dag dat je dat doet, kan je rekenen op een beloning. Hoe hoger het aantal overwinningspunten, hoe hoger de beloning is. Boom Beach introduceert ook overwinningsbeloningen voor het aanvallen van spelers in de top 3 van het wereldwijde klassement. Daar zullen ze blij mee zijn.

Boom Beach militairen aan landDe statistieken van strijden zijn ook uitgebouwd. De game van Supercell heeft nu een dagelijks rapport met een overzicht van activiteiten in en om je eilanden. Je ziet ook overwinningsbeloningen en overwinningspunten van vijandelijke basissen. Boom Beach is er wellicht wat venijniger door geworden: je kan nu gerichter aanvallen op tegenstanders.

Inhoudelijk is Boom Beach ook uitgebreid. De Schokbomwerper is een nieuw verdedigingsgebouw waarmee je tegenstanders tijdelijk kan uitschakelen, zodat ze misschien net wat langer in het vuur van je torens blijven staan. Bijzonder is ook dat er een koudegolf heerst in het spel. Die geeft noordelijke regionen de beschikking over een laag ijs en daarmee ook ijskrachtstenen. Een gegeven dat ongetwijfeld weer zal worden uitgebouwd in de volgende update.

Downloaden: FarmVille 2 (gratis, in-app aankopen, universeel, iOS 5.1+)
Downloaden: Boom Beach (gratis, in-app aankopen, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juli 2016, 12:51
Categorie Apps
Onderwerp farmville 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.