Apple Watch bandjes

Met deze kleuren bandjes en hoesjes gaat Apple de winter in

Kaki, Beril en Granaatappel
Apple heeft vandaag nieuwe kleuren accessoires uitgebracht, waaronder Apple Watch-bandjes en iPhone-hoesjes, speciaal voor het winterseizoen. Daarnaast is er een nieuwe leren sleeve voor de MacBook. Je checkt ze hier!

Apple heeft vandaag niet alleen een nieuwe lederen sleeve for de MacBook Pro 16-inch uitgebracht. Er zijn ook nieuwe winterkleuren voor de Apple Watch-bandjes en iPhone-hoesjes stilletjes toegevoegd aan de winkel. Deze zijn nieuw voor het winterseizoen 2019-2020!

Winterkleuren 2019 voor de Apple Watch bandjes

Deze keer is het assortiment van de gewone sportbandjes (3 nieuwe kleuren), de geweven sportbandjes (1 nieuwe kleur) en de Hermès-bandjes (2 kleuren) vernieuwd. Je kunt kiezen uit Kaki en een tweekleurige variant van (PRODUCT)RED.

Sportbandje

  • Granaatappel
  • Beril
  • Kaki

Deze bandjes zijn naast de andere kleuren te koop voor €49 bij Apple. Die prijs geldt voor zowel de 40mm als de 44mm variant.

Kaki sportbandje Apple Watch najaar 2019

Bekijken: sportbandje voor €49

Geweven sportbandje

Bij de geweven sportbandjes is er één nieuwe kleur, namelijk voor (PRODUCT)RED. Vorig jaar bracht Apple vlak voor de feestdagen een (PRODUCT)RED geweven sportbandje, in een stemmige kleur rood, ideaal voor de kerst. Ook dit jaar is er weer een (PRODUCT)RED bandje, maar de kleur neigt eerder naar oranjeroze dan naar rood. Bovendien is er nu sprake van een tweekleurig design, zoals de laatste tijd vaker het geval is bij de Sport Loops.

Een deel van het aankoopbedrag zal worden gedoneerd aan (RED) in de strijd tegen hiv. Net zoals voor een gewoon sportbandje betaal je €49.

Product Red geweven sportbandje najaar 2019

Bekijken: geweven sportbandje voor €49

Hermès leren bandje

Voor de luxepaarden onder ons heeft Apple ook twee nieuwe Hermès-bandjes uitgebracht. Omdat Apple dit type Apple Watch niet in Nederland verkoopt zul je ervoor naar bijvoorbeeld Duitsland of Frankrijk moeten reizen.

  • Noir/Brique/Étain Swift leren band Double Tour (40mm)
  • Noir/Brique/Étain Swift leren band Single Tour (44mm)

Je kunt deze bandjes voor €519 en €369 aanschaffen bij Hermès-boetieks in bepaalde landen (informeer voordat je afreist). Ook kun je ze vaak bekijken in de Apple Stores in landen waar dit model wordt verkocht, maar ze hebben daar vaak niet het volledige assortiment.

Hermes leren bandjes najaar 2019

Nieuwe iPhone-hoesjes en MacBook Pro-sleeve
Naast een aantal nieuwe kleuren voor de Apple Watch-sportbandjes heeft Apple deze kleuren ook toegepast op nieuwe siliconen iPhone-hoesjes voor de iPhone 11 Pro (Max). Alleen de Kaki-kleur is niet verkrijgbaar als hoesje. Daarnaast is er een speciale leren hoes uitgebracht voor de nieuwe MacBook Pro 16-inch.

iPhone siliconenhoesje

Dit zijn de nieuwe kleuren iPhone hoesjes:

  • Granaatappel
  • Beril

De hoesjes zijn voor €45 te koop bij Apple. Let wel op dat je het juiste formaat kiest. Voor de gewone iPhone 11 heeft Apple geen nieuw assortiment. Je kunt gelukkig nog wel de doorzichtige hoes aanschaffen.

iPhone 11 Pro siliconenhoesje najaar 2019

Bekijken: siliconenhoesje voor iPhone 11 Pro en siliconenhoesje voor iPhone 11 Pro Max

Leren sleeve voor MacBook Pro 16-inch

Deze hoes was al beschikbaar voor andere MacBook-modellen. Apple laat er geen gras over groeien en brengt er direct eentje uit voor het nieuwe 16-inch formaat. Wat de binnenkant betreft hoef je je geen zorgen te maken dat je MacBook Pro 16-inch gekrast wordt, want die is afgewerkt met zacht materiaal. De hoes is verkrijgbaar in verschillende kleuren:

  • Middernachtblauw
  • Zadelbruin
  • Zwart

Bekijk ook

16-inch MacBook Pro officieel aangekondigd: dit is er nieuw

Apple heeft de 16-inch MacBook officieel aangekondigd. Hij vervangt de 15-inch MacBook en is nu de grootste MacBook in het assortiment van Apple, vooral bedoeld voor mensen die grafisch werk doen of graag op een groter scherm films kijken. Hij is verkrijgbaar vanaf €2699.

Je kunt de leren sleeve bestellen voor €219 bij Apple.

Leren Sleeve 16-inch MacBook Pro

Bekijken: leren sleeve voor 16-inch MacBook Pro

Ben je benieuwd naar alle andere mogelijkheden aan bandjes voor je Apple Watch? Check dan ons speciale overzicht!

Bekijk ook

Apple Watch horlogebandjes: prijzen, modellen en kleuren

Welke Apple Watch-horlogebandjes zijn er allemaal? Welke materialen en modellen zijn er? Lees alles over de Apple Watch horlogebandjes: prijzen, modellen en kleuren. Handig overzicht als je niet weet welke je moet kiezen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.