App Store krijgt eigen Twitter-account

Apple heeft een officieel Twitter-account geopend voor de App Store. Je krijgt er tips en aanbiedingen van Apple.

app store twitterApple heeft een officieel Twitter-account geopend voor de App Store. Wie besluit om het account te volgen, krijgt tips voor leuke apps en aanbiedingen. Eerder opende Apple al soortgelijke accounts voor iTunes-muziek, filmtrailers, filmupdates, tv-shows en podcasts. Ze zijn gericht op het Amerikaanse publiek, dus de aanbiedingen zullen ook bij dit App Store Twitter-account vooral op het Amerikaanse iTunes-aanbod gericht zijn.


De eerste tip is inmiddels ook al online gezet: Apple nodigt je uit om naar de Nike Training Club te gaan voor workouts, instructies en motivatie om in beweging te komen.

@AppStore is nog geen verified account; de andere accounts @iTunesTrailers, @iTunesPodcasts, @iTunesTV, @iTunesMovies en @iTunesMusic zijn dat wel.

app store twitter

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.