App Store schermen

App Store Connect sluit tussen 23 en 27 december

Apple gooit de deuren van App Store Connect tijdelijk dicht voor ontwikkelaars. Tussen 23 en 27 december kunnen ze geen nieuwe apps en app-updates indienen of prijswijzigingen doorvoeren, net als in voorgaande jaren.

Apple heeft geregistreerde ontwikkelaars via de Apple Developers-website geïnformeerd dat App Store Connect in de genoemde periode gaat sluiten voor het indienen van wijzigingen. Andere functies van App Store Connect blijven gewoon beschikbaar, maar er kunnen bijvoorbeeld geen prijswijzigingen worden doorgevoerd. Ontwikkelaars die hun app in de aanbieding willen doen, moeten dat vooraf regelen.


De tijdelijke sluiting heeft er waarschijnlijk mee te maken dat medewerkers van de App Store vrij kunnen nemen. Voorheen kregen ze zelfs een week vrij, nu is het ingekort tot vijf dagen. Wat de timing betreft is Pacific Time leidend om te bepalen wanneer het 23 december is. Meestal leidt dit in de dagen voor de kerst tot een stortvloed aan updates die ontwikkelaars nog snel even willen uitbrengen.

App Store Connect

App Store Connect is het vroegere iTunes Connect. Ontwikkelaars kunnen er hun apps indienen, waarna ze worden beoordeeld door een speciaal team.

De Apple Stores zijn in de dagen vóór en na de kerst wel gewoon open. In Nederland gaan de Apple Stores echter op 5 december vroeger dicht dan gebruikelijk vanwege pakjesavond.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 november 2019 om 18:19
Onderwerp
Categorie
Diensten
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.