app-santa-banner

App Santa: deze populaire apps download je nu met korting tot 80%

Met App Santa bespaar je een hoop geld. In totaal zijn er meer dan vijftien populaire en hooggewaardeerde apps zoals Tweetbot, Deliveries, PCalc en Castro te downloaden met een korting tot 80%.

app-santa-banner
Kerst staat weer voor de deur en dat betekent ook dat er weer een hoop apps tijdelijk met een lekkere korting te downloaden zijn. Je zag er misschien gisteren al een aantal voorbij komen in de iCulture Deals, maar via de actie App Santa zijn er allerlei hooggewaardeerde en populaire apps flink in prijs verlaagd. Tweetbot, Deliveries, Launch Center Pro, PCalc en nog veel meer handige apps zijn tot en met 26 december met een korting die oploopt tot 80% te downloaden.

App Santa: Korting op Tweetbot, Deliveries, PCalc en meer

Met de actie App Santa bundelen bekende iOS- en macOS-ontwikkelaars hun krachten om populaire apps in het zonnetje te zetten. Het gaat dan ook om veelgebruikte apps die normaal niet zo snel in de aanbieding zijn. Als je dus nog op zoek was naar één van onderstaande apps maar ze eigenlijk te duur vond, dan is nu het uitgelezen moment om de apps met een korting die oploopt tot 80% binnen te halen.

In de lijst vind je all-time favorieten van iCulture, zoals Tweetbot en Deliveries. Tweetbot is een uiterst fijne Twitter-app die heel veel handige functies heeft. Bekijk ook je statistieken en ontvang aangepaste notificaties. Tweetbot heeft ook een nachtmodus en filteropties. Tweetbot is zowel beschikbaar op de Mac als op de iPhone en iPad. Deliveries is een handige app om pakketjes mee te traceren, die afgelopen week nog een grote update gekregen heeft.

Andere apps die in de aanbieding zijn, zijn onder andere Star Walk voor het bekijken van het sterrenstelsel, Day One om je complete leven vast te leggen in een dagboek, Castro om podcasts mee te luisteren en nog veel meer. Hieronder vind je het volledige overzicht van alle apps, gesorteerd op iOS en Mac.

App Santa: iOS-apps met korting

drafts-iphone-ipad

 • Screens (€21,99, iPhone/iPad + IAP, iOS 14.0+) - (was €9,99) Maak met je iPhone en iPad verbinding met je Mac dankzij Schermdeling en VNC.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €4,99) De meest eenvoudige manier om snel grote teksten te typen op je iOS-toestel. Werkt ook met iMessage en de Apple Watch.
 • Group Text+ (€5,49, iPhone/iPad, iOS 10.3+) - (was €2,99) Dankzij deze app maak je snel een tekstbericht die je naar meerdere mensen tegelijk kunt versturen via bijvoorbeeld iMessage.
 • Vee for Video (€3,49, iPhone/iPad + IAP, iOS 8.0+) - (was €2,99) Met Vee maak je op een nieuwe manier video’s door korte clips aan elkaar te plakken.
 • Launch Center Pro - Icon Maker (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.2+) - (was €4,99) Launch Center Pro laat je snel apps openen en andere taken uitvoeren vanaf het Berichtencentrum.
 • Day One journaal + dagboek (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 13.1+) - (was €9,99) Je leven vastleggen in deze hooggewaardeerde dagboekapp.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €1,99) Deze iMessage-app laat je makkelijk emoji versturen die gemaakt zijn van speciale tekens.

Tweetbot voor iPhone en iPad.

 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €9,99) Tweetbot haalt het beste uit Twitter. Je ontvangt meldingen, stelt filters in en bekijkt statistieken.
 • Star Walk:Sterren herkennen AR (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 9.0+) - (was €4,99) Bekijk het sterrenstelsel door de schermen van je iPhone en Apple Watch.
 • Star Walk HD:Nachtelijke hemel (€5,49, iPad, iOS 9.0+) - (was €4,99) De iPad-versie van Star Walk moet je apart downloaden.
 • Deliveries: a package tracker (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 13.0+) - (was €4,99) Weet waar je pakketjes van online bestellingen zich bevinden en wanneer ze thuisbezorgd worden.
 • PCalc (€10,99, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 10.0+) - (was €9,99) Eén van de beste rekenmachine-apps voor iPhone, iPad en Apple Watch.
 • Castro Podcast Player (gratis, iPhone/ Watch + IAP, iOS 13.0+) - (was €3,99) Castro speelt al je favoriete podcasts af in een mooi en veelzijdige app.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €4,99) Een uitgebreide contactenapp waarmee je snel groepen en nieuwe contacten aan kunt maken.
 • Pennies – Budget and Expenses (€4,49, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 12.0+) - (was €4,99) Beheer al je inkomsten en uitgaven in deze goede app.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €3,99) Berekeningen maken terwijl je schrijft met Soulver.

App Santa: Mac-apps met korting

Deliveries-Mac

 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €29,99) Screens voor de Mac is nodig om de iOS-versie te kunnen gebruiken.
 • Day One (gratis, macOS + IAP, 10.13+) - (was €49,99) Schrijf en bekijk ook al je dagboeken op je computer.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €9,99) Tweetbot voor de Mac brengt de krachtige Tweetbot-ervaring voor Twitter ook naar je desktop.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - (was €4,99) Deliveries voor de Mac heeft dezelfde fijne functies als de iOS-versie, maar dan op het grote scherm.
 • PCalc (€10,99, macOS, 10.9+) - (was €9,99) Nooit meer Googlen naar ingewikkelde berekeningen met PCalc.

Dit artikel bevat verwijzingen naar een of meer winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. Het artikel is zonder inbreng van de genoemde bedrijven tot stand gekomen. Lees onze disclaimer

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of het product nog voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. In sommige gevallen kan de actuele prijs hoger uitvallen dan in het artikel genoemd wordt, bijvoorbeeld als de aanbieding is gewijzigd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 december 2016, 12:56
Categorie Apps
Onderwerpen aanbieding, kerst, korting

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.