iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: Hater, Amikasa & bol.com, Flipboard en meer

Wat waren de populairste iOS-apps afgelopen week? iCulture kijkt naar de beste apps die op onze website zijn besproken, zoals Hater, Amikasa & bol.com, Flipboard en meer.

App Gemist logoDe rubriek ‘App Gemist’ verschijnt iedere week getrouw op de zondag. Alle interessante apps van afgelopen week komen dan nog een keer langs. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke applicaties komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal op een rij staan in een nieuwe editie van App Gemist.

Amikasa & bol.com

Het Amsterdamse Amikasa en webwinkel bol.com slaan de handen ineen. Met hun nieuwe app kijk je of de kast die je bij Bol.com wilt bestellen wel in je interieur past. Daarvoor gebruikt de app augmented reality. Hoe het precies werkt lees je in ons artikel over Amikasa en Bol.com.

Hater

Niet daten maar haten. Net als andere dating-apps kijk je ook hier wat je met elkaar gemeen hebt. Maar dan toch iets anders. In plaats van hobbies of gedeelde interesses, kijkt Hater naar – je raadt het al – waar jij en je potentiële partner een hekel aan hebt. Hoe het werkt, lees je in ons artikel over Hater.

TSC Music

Fysiotherapie voor je oren. Zo zou je deze nieuwe app het best kunnen omschrijven. Met TSC Music train je je gehoorcellen door het luisteren naar geluiden. Klinkt geavanceerd, maar je kunt het gratis proberen. In ons artikel lees je meer over TSC Music.

Flipboard

Nieuws-app Flipboard kwam na een lange periode van weinig nieuws met een grote update. Deze week verscheen versie 4.0 van de app waarin de nieuwe Smart Magazines zijn toegevoegd. De app stelt op basis van je interesses een magazine voor je samen dat telkens automatisch wordt ververst. Lees ook ons artikel over Flipboard.

ING Bankieren

ING blijft ook in het nieuwe jaar nieuwe functies toevoegen aan de app. Deze week kwam de bank als eerste Nederlandse bank met een aparte iMessage-app. Hiermee verstuur je vliegensvlug een betaalverzoek naar een van je contacten. Meer hierover lees je in ons artikel over ING Bankieren.

Tikkie

En we blijven nog even bij de bankzaken. Betaalapp Tikkie laat je sinds deze week meerdere rekeningen aan de app koppelen. Ook kun je een QR-code aanmaken voor je betaalverzoek en naar je vrienden versturen. De app die we in de iCulture Awards 2016 als beste nieuwkomer bestempelden is daarmee weer een stukje beter geworden. Lees er meer over in ons artikel over Tikkie.

Knab

Last but not least. Deze week introduceerde Knab als een van de laatste banken Touch ID. Ook bij Knab kun je voortaan dus met je vingerafdruk inloggen en betalingen goedkeuren. Scheelt toch weer het intypen van je pincode. Alles informatie hierover lees je in ons artikel over Knab.

Office

Maak je veel gebruik van Office 2016 op de Mac en heb je de nieuwste MacBook Pro, dan kun je nu alvast gebruikmaken van deze functies van de Touch Bar in Word, Excel en meer. Iedereen kan zich aanmelden voor het Office Insider Program, waarna je vanzelf de update krijgt om de Touch Bar-functies in Office 2016 te proberen. Wat dit dan precies inhoudt, lees je in ons artikel over Office 2016.

De nieuwste versie met Touch Bar-support download je via Microsoft AutoUpdate.

Facebook

Is de Facebook-app het allereerste wat je ‘s ochtends ziet? Dan komt het nieuwe uitgebreide weerbericht vast wel van pas. De Facebook-app heeft namelijk een nieuw Weer-sectie, waarin je de weersvoorspelling voor zes dagen kunt bekijken. Dat kan op zowel je huidige locatie als voor een apart ingestelde locatie. Lees ons artikel over Facebook.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2017, 13:00
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.