Flipboard Smart Magazines

Flipboard 4.0 biedt Smart Magazines, die constant verversen

Flipboard 4.0 brengt de nieuwe functie Smart Magazines, waarbij een collectie artikelen wordt samengesteld op basis van je interesses. Dit ververst automatisch.

Flipboard is terug van weggeweest (of zijn ze nooit echt weggeweest?). In de compleet vernieuwde versie 4.0 van de app vind je Smart Magazines. Dit houdt in dat op basis van je interesses een steeds wisselend magazine wordt samengesteld waar je geen omkijken naar hebt. Je hoeft alleen je voorkeuren aan te geven en Flipboard doet het werk.

Flipboard Smart Magazines

Flipboard 4.0 met Smart Magazines

Flipboard verscheen in 2010 en was destijds hét voorbeeld voor uitgeverijen die iets met de iPad wilden gaan doen. Later veranderde de app in een sociaal nieuwsmagazine, waarbij je zelf een collectie nieuwtjes samenstelt. Inmiddels hebben mensen meer dan 30 miljoen magazines gemaakt, maar dat hoeft nu niet meer: met de Smart Magazines wordt het werk voor je uit handen genomen. De nieuwtjes zijn afkomstig van duizenden uitgevers en websites en omvatten tienduizenden onderwerpen.

Flipboard 4.0 ordent je favoriete verhalen op één plek. Voor nieuwe gebruikers heeft de vernieuwde app als voordeel dat je meteen een collectie artikelen hebt, zonder veel tijd aan de inrichting te besteden. Je zult Flipboard wel moeten vertellen welke onderwerpen je leuk vindt. Hiervoor blader je door een lijst en veeg je naar links als je iets interessants ziet. Bij sommige onderwerpen zijn ook weer suponderwerpen te vinden. Zodra je klaar bent maakt Flipboard het eerste Smart Magazine aan.

De Smart Magazines leren van wat je doet: welke onderwerpen je volgt, welke artikelen je toevoegt en welke je voorziet van een like-hartje. Op het Home-scherm verschijnen maximaal 9 Smart Magazines. De meeste andere functies kun je nu vinden achter je avatar, rechtsboven in de app. Je kunt nog steeds een eigen magazine samenstellen met artikelen vanuit elke bron, persoon of hashtag.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2017, 17:44
Categorie Apps
Onderwerpen flipboard, magazine

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.