Knab heeft nu ondersteuning voor Touch ID.

In Knab bankier je ook met je vingerafdruk dankzij Touch ID

De bankieren app van de Nederlandse bank Knab heeft nu ook Touch ID-integratie. De app laat je zowel inloggen als betalingen goedkeuren met je eigen vingerafdruk.

Knab heeft nu ondersteuning voor Touch ID.
Als één van de laatste bankieren-apps van Nederland heeft Knab (link) de mogelijkheid toegevoegd om in te loggen met je vingerafdruk. De Touch ID-integratie is zojuist in een update aan Knab Bankieren toegevoegd. Je kunt met Knab zowel inloggen als betalingen goedkeuren.

Knab met Touch ID

Touch ID gebruik je niet alleen om je iPhone te ontgrendelen, maar is ook te gebruiken in allerlei externe apps. In bankenapps komt dit heel erg goed van pas, omdat je daar vaak een mobiele pincode nodig hebt. Ook in de Knab-app werd gebruikgemaakt van een mobiele (viercijferige) pincode, maar vanaf nu kun je zelf kiezen of je gebruikmaakt van deze pincode of inlogt met je vingerafdruk dankzij Touch ID. In het geval van Knab werkt dit zowel met inloggen als voor het verzenden van betalingen. Ook iDEAL-betalingen kun je met Touch ID goedkeuren.

Touch ID instellen in Knab.

Je kunt in de Knab-app kiezen of je Touch ID gebruikt voor alleen inloggen of ook voor het bevestigen van betalingen. Je vindt de Touch ID-instelling in de Knab-app via het menu door daar te kiezen voor Instellingen > Vingerafdruk. Mocht je Touch ID in de Knab-app gebruiken, hou er dan rekening mee dat iedereen die zijn of haar vingerafdruk geïnstalleerd heeft ook in kan loggen in de Knab-app.

Naast Knab kun je ook in ING Bankieren, de Rabobank, ABN AMRO, bunq en bij kleinere banken als SNS, ASN en RegioBank inloggen met je vingerafdruk. Van de meest populaire Nederlandse banken heeft alleen Triodos nog geen mogelijkheid om in te loggen met je vingerafdruk.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 februari 2017, 17:32
Categorie Apps
Onderwerp mobiel bankieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.