Hater-app voor iPhone

Hater-app vindt mensen die een hekel hebben aan dezelfde dingen

Hater is een dating-app, die rekening houdt met dingen waar je een hekel aan hebt. Hou jij niet van langzaam sjokkende mensen, Shia LaBeouf of butt selfies, dan kun je je ergernissen nu met anderen delen.

Dating-apps zijn meestal gebaseerd op het idee dat je dezelfde hobbies hebt of dezelfde dingen leuk vindt. Maar je zou het ook kunnen omkeren en dat is wat de app Hater doet. In deze app vul je in waar je een hekel aan hebt, bijvoorbeeld een politicus of artiest. Dating wordt opeens hating, maar dan wel gezellig met z’n tweeën.

Hater-app voor iPhone

Hater: ook zo’n hekel aan dingen?

Er zijn wel een aantal dingen die we bij het installeren van Hater 0.4 minder fijn vinden aan de app. Ten eerste dat het een betaversie is, die nu al via de App Store wordt getest. Een veel groter kritiekpunt is dat je de app alleen kunt gebruiken door met je Facebook-profiel in te loggen. Daarmee sluit Hater meteen al een groep gebruikers uit. Bij het aanmelden via Facebook is het bovendien aan te raden om alle extra informatie die Hater wil weten uit te schakelen, zodat Hater alleen je openbare profiel te zien krijgt en niet je vriendenlijst, e-mailadres en seksuele voorkeur. Die informatie is niet verplicht om de app te kunnen gebruiken, maar is wel standaard ingeschakeld. Schakel je locatie én notificaties in, dan kan Hater je ook vertellen wanneer er een match is.

Hater-app voor iPhone

Vind je haat-match

Hater maakt gebruik van de Tinder-methode: links vegen als je het niks vindt, rechts als je iets leuk vindt. Daarnaast kun je omhoog of omlaag vegen om aan te geven of je iets fantastisch vindt of haat. Tik je op het onderwerp, dan zie je hoe andere mensen gestemd hebben. Bij elk onderwerp zie je een onscherpe foto en een korte tekst zonder verdere uitleg. Bij ‘Build the wall’ zal iedereen wel weten waar het om gaat, maar bij namen van minder bekende artiesten kan het lastiger worden. Weet je het echt niet, dan tik je onderin het scherm om naar het volgende onderwerp door te gaan.

Hater-app voor iPhone

Na verloop van tijd zijn er genoeg onderwerpen waaraan je een hekel hebt, om een match te kunnen maken. Via het ‘mensen’-icoon onderin het scherm zie je wie dezelfde mening deelt. Bij elke persoon zie je voornaam, foto, afstand en percentage haat-match. Ook de haters ga je weer beoordelen door te swipen naar links of rechts, totdat je een gezamenlijke match hebt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 februari 2017, 14:19
Categorie Apps
Onderwerp dating

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.