ING Bankieren iMessage app.

ING Bankieren laat je betaalverzoek maken via iMessage

ING Bankieren heeft nu ook een aparte app voor iMessage. Met deze app kun je snel een betaalverzoek aanmaken via de Berichten-app, zodat de ontvanger het geld meteen over kan maken.

ING Bankieren iMessage app.
ING gaat weer lekker. Na de toevoeging van Siri om geld over te maken, is er nu ook een aparte iMessage-app van ING Bankieren. Via deze iMessage-app kun je nu ook snel een betaalverzoek maken en deze direct naar het desbetreffende contact versturen.

ING Bankieren met iMessage-app

ING is de eerste Nederlandse bank die een eigen iMessage-app ontwikkeld heeft. Sinds iOS 10 kunnen ontwikkelaars een eigen app maken als uitbreiding voor iMessage. Het overgrote aanbod bestaat uit stickerpakketten, maar er zijn ook andere handige apps zoals van Giphy. ING heeft nu zijn eigen variant en kiest ervoor om particuliere gebruikers een betaalverzoek in iMessage te laten maken. Dit werkt in iMessage als volgt.

Na het updaten van de ING Bankieren-app, moet je de iMessage-app handmatig toevoegen aan de Berichten-app. Na het selecteren van een gesprek en het opstarten van de iMessage-app, kies je een bedrag tussen de €1 en €99. Het is helaas niet mogelijk om een bedrag met centen of een bedrag boven de €100 als betaalverzoek aan te maken. Vervolgens kies je één van de acht beschrijvingen die je aan het betaalverzoek kunt toevoegen, zoals Cadeau, Eten, Boodschappen en Geld. Daarna wordt automatisch de juiste link in het invoerveld geplakt. Verstuur deze naar het contact en de ontvanger kan het geld via een iDEAL-link eenvoudig overmaken.

ING Bankieren met iMessage-app.

De mogelijkheid om een betaalverzoek te sturen met iMessage komt als aanvulling op het maken van een betaalverzoek in de ING Bankieren-app zelf en via Siri. Wil je weten hoe je een iMessage-app precies toevoegt aan de Berichten-app, dan lees je daar alles over in onze aparte tip. Ben je naast ING Bankieren op zoek naar nog meer handige apps voor iMessage, dan hebben we nog een aparte lijst met de beste iMessage-apps.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2017, 10:45
Categorie Apps
Onderwerpen imessage, ing bankieren
22 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.