Albert Heijn geeft 15% korting op 25 euro iTunes-cadeaukaarten

Albert Heijn verkoopt de iTunes cadeaukaart ter waarde van 25 euro tijdelijk met 15 procent korting. Hierdoor betaal je slechts €21,25 voor je iTunes-winkeltegoed. De actie geldt tot en 22 april.

iTunes 25 euro cadeaukaartBen je van plan om binnenkort iTunes-tegoed te kopen, dan is het misschien slim om dit bij Albert Heijn te doen. De supermarktketen geeft namelijk tot en met 22 april 15 procent korting op de iTunes-cadeaukaart ter waarde van 25 euro. Hierdoor betaal je slechts €21,25.

Een iTunes-cadeaukaart kan in de App Store worden verzilverd, waardoor je een winkeltegoed hebt om apps mee te kopen. Hierdoor hoef je niet een creditcard of Click & Buy te gebruiken in de App Store.

Dit is niet de eerste keer dat Albert Heijn korting geeft op iTunes-cadeaukaarten: in februari deden ze nog hetzelfde. Toen gold de korting echter ook voor de iTunes-kaarten van 15 euro. Kruidvat en Trekpleister verkochten onlangs iTunes-kaarten met 20 procent korting.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2012, 13:53
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen albert heijn, cadeaukaarten, itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.