Notitie-app Agenda Notes voor iOS nu te downloaden

Goed nieuws voor de gebruikers van notitie-app Agenda Notes: de bijzondere app heeft namelijk een iOS-versie gekregen. Vanaf 29 mei is de app te downloaden in de App Store en hij krijgt dezelfde opzet als de Mac-app.
Itske - · Laatst bijgewerkt:

Update 29 mei: de Agenda-app voor iOS is nu beschikbaar in de App Store:

Hieronder volgt ons oorspronkelijke artikel van 23 mei.

Agenda Notes ook op iOS iOS

In januari werd de Nederlandse app Agenda Notes uitgebracht voor de Mac. De notitie-app heeft een andere opzet dan je gewend bent bij dit type apps. De notities kun je per project bewaren en je kunt een datum aan elke notitie hangen, zodat je deze eenvoudig terug kan vinden op het moment dat jij hem nodig hebt.

Vergelijkbaar met de Mac-app
Net als in de huidige Mac-app kun je op een overzichtelijke manier je notities bewaren. In de app zit een tijdlijn die moet zorgen voor een goed overzicht. De tekst kun je voorzien van linkjes, tags en lijstjes. Ook heb je een aantal mogelijkheden om de tekst op te maken. Zo kun je eenvoudig tussenkopjes toevoegen om de tekst overzichtelijk te houden. De app biedt een volledige teksteditor.

Agenda komt naar iOS

Gratis te gebruiken
Zowel de macOS- als iOS-apps zijn gratis te gebruiken. De iOS-versie is te downloaden op iPhone en iPad. Ook kun je beide apps uitbreiden met extra premiumfuncties. Je krijgt dan toegang tot functies zoals exporteren naar Markdown, het verwijderen van het watermerk wanneer je van een notitie een PDF-bestand maakt en nog meer. Voor de premiumfuncties voor de Mac betaal je eenmalig €27,99.

Wil je meer weten over de Mac-versie Lees dan onze uitgebreide review van Agenda Notes.

Revisiegeschiedenis:

  • 2018 - 29 mei: Downloadlink toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2018, 10:12
Categorie Apps
Onderwerp notities

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.