Adobe Max 2020 gaat digitaal

Adobe MAX 2020 conferentie dit jaar gratis voor iedereen

Voorgaande jaren deden we vaak live verslag vanaf Adobe MAX, om te vertellen over de nieuwste aankondigingen voor Photoshop en andere Adobe-apps, vooral die voor iPhone en iPad. Dit jaar kan iedereen gratis deelnemen aan een online event.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Adobe MAX 2020 gaat digitaal

Adobe volgt het voorbeeld van Apple en gaat de grootste jaarlijkse conferentie online aanbieden, gratis voor iedereen. Tijdens Adobe MAX krijg je te horen over de nieuwste software-releases die staan gepland. Je kunt digitaal kijken van 20 tot 22 oktober 2020. De registratie is nu geopend en inschrijven kan via de Adobe-website. Er staan 56 uur inspiratie en leerervaringen op je te wachten. Er zijn live demonstraties, toespraken, muzikale optredens en meer.

Ook zullen van tijd tot tijd bekende mensen opduiken, zoals acteur Keanu Reeves, filmmaker Ava DuVernay, fotografe Annie Leibovitz en artiest Tyler, the Creator. Je doet ook mee aan verlotingen, onder andere voor gratis t-shirts. Door tutorials van sponsors te kijken valt er nog meer te verdienen. Sponsors zijn onder andere Microsoft, Dell en NVIDIA, het bedrijf dat interesse heeft in de overname van ARM Holdings.

Adobe Max 2020

Wat de serieuze kant betreft: als je inschrijft kun je nu alvast een schema maken van de 350 events die je eventueel zou willen bezoeken. Je krijgt na registratie ook toegang tot de bestanden en presentaties die je nodig hebt om meer uit het event te halen. Verder heb je net als bij Apple de mogelijkheid om met productexperts in contact te treden.

Adobe iPad-apps

In een blogposting op de website legt Adobe het allemaal uit – ook waarom je zou willen registreren. Wil je je voorbereiden, dan kun je alvast een abonnement nemen op Creative Cloud.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 augustus 2020, 10:41
Categorie Diensten
Onderwerp adobe

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.