Archief voor 'adobe'

Adobe Creative Cloud

Adobe Creative Cloud voor half geld: zo regel je dat

Wilde je altijd Adobe Creative Cloud eens proberen, maar vond je de prijs te hoog, dan is dit het moment om te profiteren van 50% korting op de normale abonnementskosten gedurende de eerste zes maanden. Maar wees er snel bij, want het aanbod geldt tot 18 mei 2023.

Man met iPad en Apple Watch

Boeken met Adobe DRM lezen op je iPhone en iPad

eBooks met een Adobe DRM-beveiliging kun je op meerdere manieren lezen op je iPhone of iPad. Met de apps Adobe Digital Editions, Bluefire Reader, Kobo of de bol.com Kobo app zet je deze boeken op je iPhone of iPad, zodat je ze ook onderweg kunt lezen. In deze tip lees je hoe dit werkt.

2017 iMac Pro videobewerking

Dit zijn de beste apps voor fotobewerking op je Mac

Met een fotobewerkingsapp voor je Mac kun je je foto's mooier maken. De keuze is reuze en daarom geeft dit artikel een overzicht van de beste opties om op de Mac foto's te bewerken. Er is veel meer mogelijk dan Photoshop!

iCulture.nl afbeelding met logo

Adobe MAX 2020 conferentie dit jaar gratis voor iedereen

Voorgaande jaren deden we vaak live verslag vanaf Adobe MAX, om te vertellen over de nieuwste aankondigingen voor Photoshop en andere Adobe-apps, vooral die voor iPhone en iPad. Dit jaar kan iedereen gratis deelnemen aan een online event.