De ABN AMRO-app laat je zoeken door je creditcardbetalingen.

ABN AMRO-app heeft 3D Touch en laat je zoeken door creditcardbetalingen

De Mobiel Bankieren-app van de ABN AMRO is verder uitgebreid. De app is nu voorzien van 3D Touch, zodat je sneller bepaalde functies kunt gebruiken. Ook zoek je nu eenvoudig door je creditcardbetalingen.

De ABN AMRO-app laat je zoeken door je creditcardbetalingen.
Hoewel de ING en de Rabobank de afgelopen tijd meerdere updates uitgebracht hebben, bleef het rondom de app van de ABN AMRO lang stil. Vandaag zijn er echter wel enkele handige nieuwe functies toegevoegd. Zo kun je nu gebruikmaken van 3D Touch en zoek je binnen al je creditcardbetalingen. Ook is er een verbetering doorgevoerd voor de acceptgiroscanner, waardoor je sneller geld over kunt maken.

Snel overboeken met 3D Touch in ABN AMRO

De 3D Touch-functie van ABN AMRO werkt zowel in de app via Peek en Pop als via het appicoon. Vanaf het appicoon kies je uit drie opties: overboeken, geldautomaat zoeken en contact opnemen. Peek en Pop kun je gebruiken op je eigen betaalrekening. Zodra je gepeekt hebt, kun je deze omhoog schuiven voor nog twee opties: IBAN kopiëren en overboeken. Dankzij 3D Touch kun je dus op meerdere plekken in de app sneller navigeren en naar bepaalde functies van de app gaan. De Rabobank- en ING-app hadden al 3D Touch-functies.

ABN AMRO-app heeft nu 3D Touch.

Daarnaast heeft de ABN AMRO het nu mogelijk gemaakt om te zoeken in je creditcardbetalingen. Het was al mogelijk om te zoeken door je rekening, maar nu kun je dus ook met een zoekterm bladeren door je creditcardbetalingen. Dit kan zowel zakelijk als privé. En gebruik je vaak de acceptgiroscanner, dan kun je rekenen op een handige verbetering. Behalve de IBAN-gegevens, wordt nu ook de naam van de ontvanger direct meegenomen. Hierdoor hoef je deze niet meer zelf in te voeren. Dit gebeurt echter alleen als de ontvanger al in je adresboek staat.

Helaas moet de ABN AMRO het nog wel zonder Touch ID-ondersteuning doen, waardoor je nog in moet loggen met je pincode. De Rabobank krijgt deze maand wel ondersteuning voor inloggen via Touch ID. ING heeft Touch ID-ondersteuning al sinds maart 2015. Het is nog niet duidelijk of de ABN AMRO dit op korte termijn gaat toevoegen aan haar app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 september 2016, 12:32
Categorie Apps
Onderwerp abn amro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.