Rabo Bankieren met Apple Watch

Rabo Bankieren uitgebreid met Apple Watch-app en betaalalerts

De Rabo Bankieren-app van de Rabobank is uitgebreid met een Apple Watch-app. Hierdoor bekijk je het saldo van je betaal- en spaarrekeningen vanaf je horloge. Ook stel je nu betaalalerts in zodat je meldingen krijgt van af- en bijschrijvingen.

rabo-bankieren-apple-watch-iphone
Iedere klant van de Rabobank met een Apple Watch kan nu bankieren vanaf zijn of haar pols. De Rabo Bankieren-app is namelijk uitgebreid met een Apple Watch-app. Je kunt daardoor vanaf je pols je saldo checken. Daarnaast kun je nu saldo- en betaalalerts instellen voor bij- en afschrijvingen die je bovendien op je Apple Watch kunt ontvangen. Verder is het inlogscherm vernieuwd en zijn er nog meer verbeteringen doorgevoerd.

Saldo checken vanaf je Apple Watch

Rabo Bankieren met Apple Watch-app.Dankzij de Apple Watch-app van de Rabo Bankieren-app check je razendsnel je saldo. Zodra je de app opent krijg je je saldo te zien van de bijbehorende betaalrekening, maar je kunt ook het saldo bekijken van je spaarrekening. De Apple Watch-app heeft geen complicatie of Snelle blik, maar is wel klaar voor watchOS 2 waardoor de app native op de Apple Watch draait. De Apple Watch-app is ook praktisch voor het ontvangen van betaalalerts. Je kunt namelijk in de app instellen of je berichten wil ontvangen voor bij- en afschrijvingen of saldo-informatie. Deze alerts ontvang je ook op je Apple Watch.

Daarnaast heeft de app een nieuw inlogscherm. De opties Toegangscode vergeten en Profiel toevoegen vind je daardoor direct op dit scherm, waardoor je niet eerst hoeft in te loggen om naar de instellingen van de app te gaan. Bovendien beheer je in de app nu ook je adresboek, want je kunt met de nieuwste versie contacten uit je adresboek verwijderen. Heb je meerdere beleggingen lopen, dan vind je je beleggingsportefeuilles op je startpagina. Qua gebruik is de app uitgebreid met een veegbeweging om het zijmenu te openen. Is het nodig om voor je bankzaken documenten te versturen naar de Rabobank, dan kan je dit ook doen via de Rabo Bankieren-app.

rabobank-saldo-alerts Apple Watch-app instellen in Rabo Bankieren.

Tot slot heeft de Rabobank nog enkele bugs aangepakt en verbeteringen doorgevoerd. Verder melden ze nogmaals dat je binnenkort kunt rekenen op inloggen met Touch ID. In een vorige update liet de Rabobank al weten dat deze functie er aan zit te komen, maar gebruikers zullen op dit moment nog even geduld moeten hebben.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2016, 14:37
Categorie Apps
Onderwerp rabobank

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.