Archief voor 'abn amro'

Geldmaat-pinautomaat

Bij Geldmaat kun je nu geld pinnen met je iPhone

Geen bankpas nodig bij ABN Amro

· Bij de pinautomaten van Geldmaat kun je vanaf nu geld opnemen van je ABN AMRO-rekening zonder je bankpas tevoorschijn te halen. Door een QR-code te scannen kun je laten weten wie je bent. De beveiliging gebeurt met Face ID, Touch ID of identificatiecode.

ABN AMRO Apple Pay banner.

ABN AMRO-app weer een stapje dichterbij Apple Pay

Dankzij Wallet-ondersteuning

· De ABN AMRO-app is weer een stapje dichterbij gekomen voor de start van Apple Pay. In de nieuwste versie van de app is namelijk ondersteuning voor de Wallet-app toegevoegd.

Tikkie-app

Tikkie laat je nu geld overmaken naar 06-nummers

· De betaalapp Tikkie van ABN Amro geeft sommige gebruikers vanaf vandaag de mogelijkheid om geld over te maken via een 06-nummer. Je hoeft daardoor niet meer het rekeningnummer van de ontvanger te weten.

Zakelijke Rekening

ABN AMRO-app werkt nu met Face ID

· Goed nieuws voor mensen met een ABN AMRO-rekening: je kunt nu op de iPhone X inloggen met je gezicht, dankzij de nieuw toegevoegde ondersteuning van Face ID.

Moneyou Go app.

Scoop: Moneyou Go is een nieuwe bankapp met een gratis betaalrekening

· De bankenapp bunq heeft er een concurrent bij. Moneyou Go is een nieuwe betaalapp waarin je zelf een rekening kunt openen door een foto van je paspoort of rijbewijs te sturen. Ook krijg je tot en met januari volgend jaar een gratis pas waarmee je in winkels kunt betalen.