Reacties voor: 4G-netwerken kwetsbaar voor drie beveiligingslekken

Beveiligingsonderzoekers hebben drie lekken gevonden in 4G-netwerken, waardoor het mogelijk wordt om communicatie af te luisteren of de inhoud van een boodschap te veranderen.

Reacties: 3 reacties

  1. Waarom zegt de EU niets over dit soort praktijken?

  2. @T: waarschijnlijk omdat zij er ook voordeel bij hebben omdat criminelen zo weer beter te checken zijn. En dat willen ze natuurlijk graag zo houden. En worden waarschijnlijk onder druk gezet door de overheid om hier niet teveel druk achter te zetten. Ik ben maar een leek, dus ik gok ook maar wat, maar ze halen hier iets positiefs uit, want als dit ons complete systeem zou kunnen kapot maken zou het allang aangepakt zijn. Want zijzelf gebruiken de meest hoge bescherming voor hun toestellen. Vader heeft bij overheid gewerkt. En voor elke keer dat je je iPhone gebruikt moest een 15 cijferige pincode worden ingevoerd. En denk maar niet dat je alle apps zomaar kunt downloaden. Ze zijn niet gek daar. Zij zijn save, dus zolang dat het geval is, is er voor hun weinig haast bij. En pas wanneer er een keer iets mega fout gaat en miljoenen mensen ineens slachtoffer zijn geworden van identiteitsfraude en half Nederland op z’n kont ligt… dan pas wordt alles opnieuw bekeken en gaan ze maatregelingen nemen. Tot die tijd is het pappen en nathouden
    Maar zoals ik al zei: ik ben een leek op dit gebied dus ik kan er naast zitten… het is maar een mening

  3. Als er nu nog een bank is die HTTPS Strict Transport Security nog niet gebruikt, dan zou ik subiet een andere bank nemen. Dan hebben ze hun zaken niet op orde.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.