1Password op de iPhone X met Face ID.

1Password 7.0 klaar voor iPhone X en laat je sneller gegevens kopiëren

Voor 1Password-gebruikers staat er een grote update klaar. De wachtwoordenapp is bijgewerkt voor de iPhone X, zodat de app er mooi uit ziet en goed werkt met Face ID. Ook zijn er nieuwe functies, zoals extra snel kopiëren.

1Password op de iPhone X met Face ID.
Bij elke nieuwe iPhone is de populaire wachtwoordenapp 1Password er als de kippen bij om hun app geschikt te maken en bij de iPhone X is dat niet anders. De app is namelijk aangepast voor het nieuwe scherm en Face ID. Ook is er een nieuwe functie genaamd Quick Copy, zodat je sneller gegevens kunt kopiëren vanuit 1Password naar een app of website.

1Password 7: ondersteuning voor iPhone X en Face ID

De update van 1Password was eerder al aangekondigd, maar vanaf vandaag is deze ook voor iedereen beschikbaar. Het gaat om een compleet nieuwe versie, namelijk versie 7.0 die onder andere ondersteuning toevoegt voor de iPhone X. Als je dus van plan bent om de iPhone X te halen en gebruikmaakt van 1Password, dan kun je maar beter snel de nieuwste update downloaden. Met ingang van versie 7.0 is de app geoptimaliseerd voor het nieuwe scherm, zodat alle knoppen goed staan en de home indicator onderaan het scherm niet in de weg staat. Ook zorgt de nieuwe versie ervoor dat je de app kunt openen met Face ID.

Behalve de ondersteuning voor de iPhone X, kunnen ook andere iPhone- en iPad-bezitters profiteren van nieuwe functies. 1Password heeft namelijk een nieuwe functie genaamd Quick Copy, dat je kunt gebruiken als een app geen 1Password-extensie heeft. Dit werkt als volgt: kopieer de gebruikersnaam uit 1Password en ga naar de desbetreffende app. Als je daarna direct weer terugkeert naar 1Password om het wachtwoord te kopiëren, wordt deze automatisch in je klembord geplaatst.

1Password op de iPhone X met nieuwe favorieten.

Vervolgens plak je deze dus meteen weer in de desbetreffende app. Je slaat dus een stap over, omdat je het wachtwoord niet handmatig hoeft te kopiëren. Als je handmatig je wachtwoord kopieert, wordt het eenmalige wachtwoord voor tweefactorauthenticatie automatisch gekopieerd.

Vernieuwde favorietenpagina
Ook heeft de ontwikkelaar het favorietenscherm een nieuw likje verf gegeven. Behalve je gemarkeerde favorieten, staan hier ook de drie suggesties voor opgeslagen wachtwoorden. Deze suggesties worden gebaseerd op welke je onlangs gebruikt of bijgewerkt hebt. Bovendien kun je sneller de juiste gegevens kopiëren, omdat deze uitgeklapt worden in hetzelfde overzicht. Op de iPad kun je ze met iOS 11 eenvoudig verslepen dankzij Drag & Drop. Tot slot zijn er nieuwe snelkoppelingen voor externe toetsenborden op de iPad en is het appicoon aangepast.

De update van 1Password moet later vandaag te downloaden zijn in de App Store. Naast 1Password zijn er nog veel meer apps die zijn aangepast voor de iPhone X. Hieronder hebben we ze op een rijtje gezet.

Via: MacStories

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2017, 16:34
Categorie Apps
Onderwerp 1password

1Password

1Password is een van de bekendste wachtwoordenapps voor iPhone, iPad en Mac. De app wordt gemaakt door AgileBits en loopt vaak voorop met nieuwe functies. Met 1Password kun je wachtwoorden, creditcardnummers en andere vertrouwelijke informatie veilig opslaan. Hieronder zie je onze belangrijkste artikelen over 1Password.

1Password

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.