Dashlane logo.

Wachtwoordenapp Dashlane nu in het Nederlands en geschikt voor iPhone X

Dashlane, een populaire wachtwoordenapp, is nu ook beschikbaar in het Nederlands. De app is bovendien klaar voor de iPhone X, want de app werkt probleemloos met Face ID. Ook is er een browser-extensie op de desktop.

Dashlane logo.
Er zijn heel veel verschillende wachtwoordenapps zodat jij niet meer al je wachtwoorden van je accounts hoeft te onthouden. Populaire opties zijn 1Password, LastPass en het ingebouwde iCloud-sleutelhanger. Dashlane bestaat ook al heel wat jaar, maar heeft vandaag versie 5.0 vrijgegeven. Dashlane is daarmee voor het eerst in het Nederlands beschikbaar. Ook is de app geschikt voor Face ID op de iPhone X en is er een nieuwe browser-extensie voor de Mac.

Dashlane in het Nederlands en met Face ID

Dashlane 5.0 bevat een geheel nieuw design en is een stuk slimmer dankzij DashIQ. Hierdoor gaat het automatisch invullen van de juiste wachtwoorden volgens de makers een stuk beter. De app heeft ook een ingebouwde Password Changer, waardoor je met één tik je wachtwoorden kunt aanpassen. Dit werkt bij meer dan 500 websites en de lijst wordt volgens Dashlane alleen nog maar langer.

Nu Dashlane ook in het Nederlands beschikbaar is, hoef je geen Engelse instructies meer te lezen. Naast de Nederlandse taal werkt de app nu ook in het Zweeds, Chinees en Koreaans. Voor mensen die morgen de iPhone X in handen krijgen, is er ook goed nieuws. De app werkt namelijk probleemloos met Face ID, zodat je je wachtwoorden kunt beveiligen met je gezicht. Op de iPad ondersteunt Dashlane Drag & Drop, zodat je items eenvoudig kunt verplaatsen.

Dashlane op de iPhone in het Nederlands.

Nieuwe browser-extensie
Met ingang van versie 5.0 heeft Dashlane ook een nieuwe browser-extensie. Deze kun je gebruiken op de desktop, zodat je niet per se de complete desktop-app hoeft te downloaden. De browser-extensie van Dashlane is beschikbaar in Chrome en Firefox. Gebruik je liever Safari, dan val je helaas buiten de boot. Volgens Dashlane bevat de browser-extensie alle functies die je ook in de desktop-app vindt, zodat je makkelijk door al je wachtwoorden kunt bladeren.

Dashlane browser-extensie.

Dashlane is gratis te gebruiken, maar als je al je wachtwoorden wil synchroniseren tussen al je apparaten, dan ben je verplicht om een betaald abonnement af te sluiten. Zo’n Dashlane-abonnement kost €39,99 per jaar en biedt ook tweefactorauthenticatie en online backups van al je gegevens.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2017, 14:33
Categorie Apps
Onderwerp wachtwoorden

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.