Zevenjarig kind maakt iPhone-game Toaster Pop

Connor Zamary is een 7-jarig ondernemertje, die op zijn jonge leeftijd al een bedrijf heeft opgericht en een game met de naam Toaster Pop heeft ontwikkeld.

connor zamaryDe meeste zevenjarigen houden zich nog bezig met spelletjes. Connor Zamary doet dat ook, maar maakt ze zelf vanuit zijn eigen bedrijf. CNET had een interview met het 7-jarige jongetje en zijn vader en daaruit blijkt dat het kind zelf een PowerPoint-presentatie maakte om zijn idee te verkopen, investeerders zocht en alle formulieren zelf invulde om een LLC (Amerikaanse bedrijfsvorm) op te richten. Ook voor conferentiegesprekken met ontwikkelaars aan de andere kant van het land draait Connor zijn hand niet om.

toaster popConnor bedacht een game waarbij toast uit een broodrooster springt. Je moet ze besmeren met verschillende soorten beleg. Gaandeweg gaat het steeds sneller, waardoor het moeilijker wordt om tijdig de toast te besmeren. Een dergelijk spelletje krijgt in de App Store nauwelijks aandacht, maar als het is bedacht door een 7-jarig kind is het opeens wél nieuws. Toch zou het geen publiciteitsstunt zijn maar is het kind echt zo slim.

Downloaden: Toaster Pop (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2011, 22:36
Categorie Games
Onderwerp kinderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.