Trucks & Skulls Nitro HD op de iPad tijdelijk gratis

Trucks & Skulls Nitro HD is tijdelijk gratis, als goedmakertje omdat de iPhone-versie voor altijd gratis is geworden. In deze game ga je met monstertrucks op pad.

trucks and skullsDe app Trucks & Skulls voor iPhone is voor altijd gratis geworden. Om ook de iPad-gebruikers tegemoet te komen heeft de ontwikkelaar de iPad-versie dit weekend gratis gemaakt. Trucks & Skulls NITRO HD is een soort Angry Birds, maar dan voor echte mannen. De varkens en vogeltjes zijn vervangen door monstertrucks en schedels. In verschillende omgevingen, waaronder de recent toegevoegde Iceopolis moet je stunts uitvoeren. Je veroorzaakt explosies als je tegen een gebouw botst. Hoe meer je vernielt, hoe beter.

De game bevat meer dan 200 levels en er komen nog meer aan. Je hebt keuze uit meerdere monstertrucks, zoals Bombzilla en Thrustmonster. Je kunt extra truckmods kopen met een ander uiterlijk, geluid en eigenschappen. Alle elementen van de iPhone-versie zitten in deze iPad-game, maar dan met een level-editor waarmee je je eigen levels kunt creëren.

Downloaden: Trucks & Skulls Nitro HD (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2011, 22:18
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.