Toca Hair Salon 2 is Apple’s gratis App van de week

Toca Hair Salon 2 is Apple's gratis App van de week. In deze kindvriendelijke app kunnen kinderen kappertje spelen.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

TocaIedere vrijdag roept Apple een nieuwe applicatie uit tot App van de Week, die dan een week lang gratis te downloaden is. Deze week is dat de kindvriendelijke app Toca Hair Salon 2. In deze app kunnen kinderen kappertje spelen en klanten de meest uiteenlopende kapsels aanmeten. Kinderen kunnen kiezen uit zes verschillende klanten, drie jongens en drie meisjes. Als ze eenmaal een lijdend voorwerp hebben gekozen zijn de mogelijkheden eindeloos: naast de schaar is er bijvoorbeeld ook een tondeuse, kruller, stijler, haarlak en verf in felle kleuren. Het eindresultaat is daarom vaak niet zozeer mooi, maar wel grappig.

Toca3Toca Hair Salon 2 is een simpele, mooi geanimeerde app. Je krijgt geen reclamebanners van derden in beeld en er zijn geen in-app aankopen. De link naar de App Store, waar andere apps van de maker staan, zit verstopt achter een swipe-opdracht. Toca Hair Salon 2 kost normaal €1,79 en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Als deze app in de smaak valt zijn er nog veel meer Toca apps te downloaden, zoals Toca Band, Toca Tailor en Toca Kitchen. Zelf vindt ontwikkelaar Toca Boca dat hun apps vooral ontdekkingsapps zijn, en geen games.

Downloaden: Toca Hair Salon 2 (tijdelijk gratis, normaal €1,79, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:45
Categorie Onderwijs
Onderwerpen app van de week, kinderen, toca

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.