ModeMusthaves voor iPhone: mobiel winkelen met klein budget

ModeMusthaves heeft nu een app voor iPhone. Het aanbod bestaat net als de website voornamelijk uit merkloze kleding voor een zacht prijsje.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

ModeMusthavesMet de nieuwe app van ModeMusthaves kunnen fans voortaan altijd en overal webwinkelen. Het populaire ModeMusthaves zat al op Vine, Instagram en Facebook; een app leek een logische volgende stap. Het shopgedeelte van de app heeft dezelfde indeling als de website en bestaat uit de categorieën Nieuw!, Musthaves, Accessoires, Kleding, Schoenen, Tassen, Trends en Welcome back, voor items die uitverkocht zijn. Door die categorieën kun je gericht zoeken, maar eigenlijk zijn het er nogal veel voor de grootte van het assortiment. Een beetje naar beneden scrollen in Musthaves en je ziet het gehele aanbod.

ModeMusthaves 2ModeMustHaves specialiseert zich in hippe, veelal merkloze kleding voor een zacht prijsje. Kleding kost gemiddeld tussen de 20 en 50 euro en wordt vaak klein ingekocht. Het is daarom handig om snel in actie te komen als je een kledingstuk wilt bemachtigen. Net als de website is de app strak vormgegeven, met veel wit. Dat maakt het winkelen rustig en overzichtelijk.

De app bestaat uit vier tabbladen: Shop, Bag, Zoeken en Extra. In de Shop shop je (vanzelfsprekend), bij Bag staat jouw winkelmandje en kun je afrekenen. Dit kan met iDeal, Creditcard, Paypal, Betaalgarant, Fashioncheque, via eMaestro en het Belgische Bancontact/Mister Cash. Bij Zoeken kun je speuren naar een specifiek item, maar deze functie werkt nog niet naar behoren. Als je “schoenen” of “shoes” intypt krijg je geen resultaten, terwijl de webshop toch echt negen paar schoenen verkoopt. Alleen als je heel specifiek “heels” invoert, vind je één paar schoenen waar “party heels” in de beschrijving staat. Dat kan beter. Extra, het laatste tabblad, geeft aanvullende informatie over bestellen, ruilen en retourneren.

Downloaden: ModeMusthaves (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2013, 14:16
Categorie Lifestyle
Onderwerpen kleding, winkelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.