Sonos Controller-app aangepast voor iPhone 5, toont favorieten

Sonos Controller 4.0 voor iPhone introduceert een favorieten-functie waarin je favoriete radiozenders, playlists en muziek verzameld is.

Sonos Controller iPhoneDe afstandsbediening-app voor het Sonos HiFi-systeem dat je kan aansturen in elke kamer van het huis, is voorzien van een update die de applicatie voorziet van iPhone 5-ondersteuning. Wel zo sjiek gezien de status en de prijsklasse waarin Sonos’ audiosystemen opereren. Maar er is een interessantere vernieuwing in versie 4.0 van de Sonos Controller. Je kan je favoriete muziek, afspeellijsten en radiostations verzamelen onder de nieuwe knop Favorieten Sonos.

Het is simpel: de favorieten-sectie is leeg van zichzelf en daar verandert niks aan totdat je er zelf iets aan verandert. Je kan de radiozenders, muziek, albums, afspeellijsten en artiesten elders in de applicatie aantikken voor extra opties. Een nieuwe extra optie daarin is ze toevoegen aan favorieten en dat is al genoeg om een favorieten-bestand op te bouwen. Handig, want als je het eenmaal hebt gedaan, scheelt het de volgende keer een paar drukken.

Downloaden: Sonos Controller (gratis, iPhone, iOS 4.0+)

Sonos Controller favorieten iPhone-app Sonos Controller toevoegen aan favorieten

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2013, 14:36
Categorie Muziek
Onderwerpen remote, sonos

Sonos

Sonos is een multiroom speakersysteem dat je bedient via een iOS-app. Hier vind je alle belangrijke artikelen over Sonos.

Sonos

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.