Last.fm Scrobbler-app voor iOS slaat afspeellijsten offline op

De Scrobbler-app van Last.fm heeft een update gekregen. Scrobbler kan nu afspeellijsten offline bewaren en krijgt albumhoezen op het afspeelscherm te zien.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

scrobbler ipadDe Scrobbler-app van Last.fm heeft een update gekregen. Het is de eerste grote update van de muziekdienst, die de Scrobbler-app in december 2012 uitbracht. Daarnaast zijn er nog twee andere apps van Last.fm: een algemene Last.fm-app (die niet verkrijgbaar is in de Nederlandse App Store) en een Festivals-app. Want Last.fm mag dan wel hebben aangekondigd dat ze 15 januari zijn gestopt in Nederland en België, maar de bestaande accounts blijven intact. Je kunt niet meer luisteren naar de radiofunctie, maar scrobblen en luisteren naar je eigen liedjes, ranglijsten bekijken en meer. De Scrobbler-app voor iOS is daarom ook nog gewoon beschikbaar in de Nederlandse en Belgische App Store.

Het is de eerste grote update die de app krijgt. Scrobbler helpt je om verbanden te leggen tussen de nummers op je iPhone door afspeellijsten aan te maken. Je kunt die afspeellijsten voortaan offline bewaren, zodat je ze ook zonder internettoegang bij de hand heeft. Scrobbler onthoudt ook welke afspeellijsten je het laatst hebt gekeken. En de weergave van afspeellijsten heeft een betere layout gekregen. Gebruikers vroegen massaal om albumhoezen op het afspeelscherm en daar hebben de ontwikkelaars nu rekening mee gehouden. Plaatjes van artiesten zijn aanwezig door naar links te vegen op het scherm. De makers hebben bovendien nog een aantal bugfixes en andere kleine verbeteringen doorgevoerd.

Downloaden: Scrobbler voor iOS (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 februari 2013, 11:36
Categorie Muziek
Onderwerpen last.fm, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.