SnelTrein verzendt nu notificaties bij aankomst en overstap

De Nederlandse app SnelTrein heeft na een update een instellingenmenu waarin je ervoor kunt kiezen notificaties te ontvangen bij aankomst of een overstap.

SnelTrein logoWe hebben al een aantal keer over de iPhone-app SnelTrein gesproken. Vooral door de introductie van een gewaagd prijssysteem kon het op de nodige aandacht rekenen. Daarnaast bleek het ook nog eens een prima app die de standaard dingen nét weer even anders deed. Inmiddels is het een populaire app die momenteel alleen de concurrent Trein net voor zich moet laten in de App Store. SnelTrein heeft een update gekregen, die naast bugfixes en onderdelen die zijn klaargestoomd voor iOS 7 vooral interessant is door de toevoeging van een handig instellingenmenu.

SnelTrein InstellingenIn het nieuwe instellingenmenu kun je aangeven of je notificaties wilt ontvangen als je moet overstappen. Ook kun je notificaties krijgen als je op de bestemming aankomt, wat misschien voor in slaap sukkelende treinreizigers een uitkomst is. Met drie knoppen kun je aangeven of je vertrekstations binnen een straal van 5, 10 of 20 kilometer weergegeven wilt zien. Als je de interfacegeluiden niet trekt, kun je deze in het menu uitschakelen. Volgens de ontwikkelaar is de app ook sneller gemaakt, al vonden we het moeilijk deze verbetering op te merken in de overigens al soepel lopende app.

Downloaden: SnelTrein (€0,89, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 augustus 2013, 12:30
Categorie Reizen
Onderwerpen openbaar vervoer, trein

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.