Archief voor 'Reizen'

NS-app op Apple Watch.

Review: NS-app nu op de Apple Watch met live-functie

Met de NS-app op de Apple Watch check je vanaf je horloge hoe laat de treinen op je ingestelde traject reizen, maar je kan ook live stap voor stap je reis volgen. Hoe goed is de Apple Watch-app van de NS? Wij hebben hem getest.

Arc-app route

Review: Arc App bewegingstracker is een prima vervanger van Moves

Met de Arc App van Matt Greenfield kun je bijhouden waar je geweest bent. De app legt je locatie op elk moment af en meet hoe je van A naar B bent gegaan: lopend, fietsend of in een auto. Daarmee is Arc een goed alternatief voor Moves van Facebook, dat is gestopt.

Navigatie in Flitsmeister.

Review: Flitsmeister 7.0 met navigatie brengt je nu naar je bestemming

Flitsmeister 7.0 gaat je ook op weg helpen met navigatie van A naar B. De bekende flits-app introduceert turn-by-turn navigatie in bèta. Wij gingen de weg op met de nieuwe navigatiefunctie. Brengt Flitsmeister ons veilig naar de eindbestemming of is er nog een lange weg te gaan?

Efteling-app

Plan een dagje pretpark met de officiële Efteling-app

De Efteling heeft een officiële app voor het pretpark. Die laat attracties, shows, eten en drinken zien. Maar je kunt nog meer doen met de app, zoals een attractie reserveren met de Boarding Pass, wachttijden bekijken en tickets boeken voor Symbolica. Zo haal je meer uit deze app.

Rails NL app review

Review: Rails NL 3, de overzichtelijke treinapp

Rails NL 3 is vernieuwd en wij hebben 'm getest. Deze overzichtelijke treinapp toont meteen de vertrekkende treinen en laat je in 2 tikken treinreizen plannen op vaste trajecten.