MyPad: bladeren door Instagram, Facebook en Twitter vanuit één iPhone-app

MyPad is een app waarmee je Facebook, Twitter en Instagram combineert. Nieuw is ondersteuning voor Instagram, waarbij je foto's uit je tijdlijn kunt bekijken. Foto's bewerken en uploaden of muziek luisteren kan ook.

MyPad iPhoneMyPad noemt zichzelf een social reader: een app waarmee je Instagram, Facebook en Twitter vanuit één app kunt bekijken. De app zou al drie miljoen dagelijkse gebruikers hebben van de gratis en betaalde versies voor iPhone en iPad. Met de nieuwste versie kun je nu bladeren door de foto’s van Instagram, waarbij je de foto’s uit je netwerk en de populairste foto’s te zien krijgt. Ook kun je foto’s batch-uploaden, filteren en bewerken voordat je ze naar Facebook stuurt.

Bij Twitter heb je toegang tot de normale berichten en de DM’s, trending topics en meer. De app is momenteel met korting te krijgen (hoewel de bewering van 70% korting in de App Store-omschrijving niet helemaal klopt; de app kost afwisselend €0,79 en €1,59).

mypad-schermOoit begon MyPad als een Facebook-app, omdat er op dat moment nog geen officiële Facebook-app beschikbaar was. Inmiddels is het aantal gebruikers gegroeid naar 10 miljoen en is de app gegroeid tot een combinatie van sociale netwerk-app, fotobewerker en foto-uploader. Zo zitten er nieuwe fotofilters en bewerkingstools in de app en kun je ook check-ins doen. Om jezelf te beschermen tegen opdringerige Facebook-apps kun je ze vanuit MyPad blokkeren. MyPad heeft 14 tabbladen om alle functionaliteit kwijt te kunnen. Voor mensen die weinig gebruikmaken van sociale netwerken kan het handig zijn om alles vanuit één app te doen. Om het doel van de app nog ingewikkelder te maken kun je in de nieuwste versie ook nog gratis naar miljoenen muzieknummers luisteren.

Downloaden: MyPad+ for Facebook, Twitter & Instagram (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juni 2012, 19:15
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen facebook, instagram, twitter

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.