Minimeteo: duidelijk weerdashboard op je iPad

Minimeteo is een minimalistisch weerdashboard op je iPad. De app werkt met kleuren en overzichtelijke vakjes, die de weersvoorspelling voor de komende week of diverse wereldsteden laten zien.

minimeteo ipadMinimeteo is een nieuwe weerapp voor de iPad, gemaakt door Ministry of Simplification. De app zorgt voor een overzichtelijk dashboard met kleurtjes, zodat je in één oogopslag ziet hoe het weer er de komende dagen uit gaat zien. Op basis van je huidige locatie krijg je de temperatuur en de weersontwikkelingen over ca. 2, 5 en 8 uur zien. Je kunt op meerdere manieren naar het weer kijken: een overzicht van de komende 7 dagen of een overzicht van meerdere steden wereldwijd.

Links in beeld zie je steeds jouw favoriete stad, met informatie over zonsopkomst en -ondergang, neerslagkans en de hoogste en laagste temperatuur van de dag. De andere ‘Metro’-achtige vakjes tonen de overige info. Duidelijke icoontjes en kleuren maken het overzichtelijk. Je kunt de temperatuur in graden Celsius en Fahrenheit bekijken.

Downloaden: Minimeteo (€1,59)

minimeteo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juni 2012, 18:59
Categorie Het weer
Onderwerpen weer, weerbericht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.