iPad-schilderapp Inspire Pro krijgt retina-resolutie en lagere prijs

Inspire Pro heeft een update gekregen. Deze schilderapp voor de iPad heeft een snellere rendering-engine, kan grotere canvasafmetingen aan en bevat verbeterde penselen. Je kunt met AirPrint je kunstwerk direct afdrukken.

inspire proInspire Pro is een app waarmee je op de iPad kunt tekenen en schilderen. Kiwipixel heeft een update van de app uitgebracht, waarin eindelijk de retinaresolutie van de nieuwe iPad wordt ondersteund. De rendering-engine is sneller, waardoor de app een betere performance heeft. En bovendien is de prijs momenteel verlaagd van €5,99 naar €0,79. Ook nieuw: ondersteuning voor AirPrint, zodat je je kunstwerken meteen kunt afdrukken op de printer. De ontwikkelaar heeft de penselen en penseeldiktes uitgebreid, biedt meer keuze in canvasafmetingen (nu ook 2048 x 1536 en 2048 x 2048 pixels) en laadt vier keer sneller op de tweede end derde generatie iPad.

Het opslaan van projecten duurt nog maar half zo lang. Bij het renderen zijn snelheden van 60 frames per seconde haalbaar. In plaats van een egale achtergrondkleur heeft de app nu een subtiele textuur gekregen. Zo zijn er nog een reeks andere verbeteringen die je tijdens het schilderen tegenkomt, zoals het feit dat de droge kwast niet langer is uitgeschakeld als je het gummetje gebruikt. Om te kunnen gebruiken heb je een iPad met iOS 3.2 of hoger nodig.

Downloaden: Inspire Pro (normaal €5,99 tijdelijk €0,79)
Ook verkrijgbaar: Inspire Free voor iPhone (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juni 2012, 10:21
Categorie Lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.