Macworld App Gems: makkelijk ontdekken van nieuwe iPhone-applicaties

Macworld komt met een eigen iPhone-applicatie waarin je iedere dag een iPhone-applicatie voorgeschoteld krijgt die aangeraden is door gebruikers en schrijvers van MacWorld.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Macworld App GemsInmiddels zijn er meer dan 75.000 iPhone-applicaties in de App Store te vinden. Voor (beginnende) iPhone-gebruikers is het vaak erg moeilijk om de beste iPhone-applicaties te vinden. Macworld komt (ook) met een eigen iPhone-applicatie om diamantjes in de App Store te ontdekken.

Als het gaat om nieuwe applicaties ontdekken dan zijn er genoeg mogelijkheden voor iPhone-gebruikers. Recentelijk heeft O’Reilly een boek met 200 applicaties uitgebracht en is deze week iTunes 9 uitgekomen met betere applicatie-indeling en sociale functies. Ook op de iPhone zelf zijn al verschillende applicaties. PandoraBox (gratis) en BargainBin (gratis) zijn enkele voorbeelden. Macworld kiest een andere insteek en heeft een iPhone-applicatie uitgebracht die elke dag een applicatie naar voren brengt, gekozen door de schrijvers en lezers van MacWorld zelf. Op basis van je GPS-locatie kan de applicatie ook iPhone-applicaties aanraden die specifiek voor jouw locatie van toepassing zijn.

App Gems toont niet alleen de Gem van vandaag, maar geeft ook complete overzichten van de best gewaardeerde iPhone-applicaties en de beste applicaties in de categorieën van MacWorld. Het nieuws van MacWorld specifiek voor de iPhone kun je ook vanuit App Gems lezen. Voor deze informatie maakt de applicatie gebruik van de gegevens van AppGuide. AppGuide is de website van MacWorld waar reviews, nieuws en aanbiedingen van iPhone-applicaties te vinden zijn.

Downloaden: MacWorld App Gems (€ 1,59)
Bron: iClarified

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:59
Categorie Productiviteit
Onderwerpen app store, macworld, ontdekken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.