iPhone-app Follows laat je online populariteit zien

Follows voor de iPhone is een app waarmee je gratis je online populariteit op verschillende sociale media kan peilen. Voor een URL in te voeren kun je overzichtelijk de ontwikkelingen op je Twitter, Facebook, YouTube en RSS Feeds inzien.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

FollowsIn de ‘oude media’ hoor je wel eens dat Twitter een spreekbuis is voor ijdele mensen. Als dat zo is, dan heeft online ijdelheid bij deze een nieuwe naam. De nieuwe gratis iPhone applicatie Follows geeft de gebruiker de mogelijkheid accounts en internetadressen in te voeren om statistieken op sociale media bij te houden. Zo laat de app in één oogopslag zien hoeveel nieuwe likes je hebt op Facebook, hoeveel nieuwe volgers je hebt op Twitter en of er nieuwe reacties zijn op je YouTube-kanaal. De app houdt de gegevens niet alleen tekstueel, maar ook in statistieken bij.

Standaard kun je accounts invoeren in Follows om de statistieken ervan weer te geven. Wel moet je dan elke keer als je bijvoorbeeld een Twitteraccount wil toevoegen, alle gegevens van je account invullen en de app toestemming geven. Tegen betaling van 0,79 euro kun je via een in-App aankoop ook handmatig URL’s van bijvoorbeeld RSS Feeds invullen. Voor hetzelfde geld haal je ook de advertenties in de applicatie weg.

Downloaden: Follows (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 maart 2011, 14:10
Categorie Diensten
Onderwerpen facebook, sociale media, statistiek, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.