Power Snooker voor iPad tijdelijk gratis

Power Snooker is vandaag gratis te downloaden. In deze snookergame moet je in 30 minuten zoveel mogelijk punten scoren, inclusief bonussen. Niet zomaar biljarten dus.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

power snooker ipadSnookeren op je iPad… waarom ook eigenlijk niet? De app Power Snooker kost normaal €3,99 maar is vandaag gratis te downloaden. Het gaat om een fris, nieuw concept waarbij je in een wedstrijd van 30 minuten zoveel mogelijk punten moet scoren. Je hebt 20 seconden de tijd om een stoot te plaatsen. Doe je er te lang over, dan krijg je strafpunten.

Bij Power Snooker gaat het dus om snelheid en punten scoren. Er liggen 9 rode ballen op tafel, met in het midden de Power Ball. Combineer je dit met een PowerPlay, dan levert je dat viermaal zoveel punten op. Deze game is gemaakt met de snooker-engine van BHG en ziet er realistisch uit. Scores kun je online publiceren via Open Feint.

Mocht je geïnteresseerd zijn in Snooker, dan zijn er ondertussen een hoop spelletjes om uit te kiezen, zoals 3D Pool Master Pro, Virtual Pool HD en Crazy Pool 3D.

Downloaden: Power Snooker (tijdelijk gratis, normaal €3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 maart 2011, 15:36
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.