Google Search krijgt volledig nieuw ontwerp

Een grote update voor de iPhone-app Google Search introduceert een totaal nieuw ontwerp. Hierdoor zijn de knoppen voor Google Goggles, stembesturing, apps, instellingen en het aanmeldingsscherm op andere plekken gezet. Volgens Google is de nieuwe app ook een stuk sneller dan voorheen. Open je een webpagina en veeg je omlaag, dan verdwijnen nu automatisch de […]

Google SearchEen grote update voor de iPhone-app Google Search introduceert een totaal nieuw ontwerp. Hierdoor zijn de knoppen voor Google Goggles, stembesturing, apps, instellingen en het aanmeldingsscherm op andere plekken gezet. Volgens Google is de nieuwe app ook een stuk sneller dan voorheen. Open je een webpagina en veeg je omlaag, dan verdwijnen nu automatisch de knoppen van Google Search. Dankzij de update lijkt de iPhone-app weer een stuk meer op de iPad-versie, die eind 2011 nog een update met speciale split-screen schermen kreeg.

Pagina’s die worden geopend verschijnen in een apart tabblad. Hierdoor kun je verschillende webpagina’s tegelijkertijd openen, zonder dat je gebruik hoeft te maken van Safari voor iPhone’s tabs. De functie lijkt erg op de split-screen functie die eind 2011 aan de iPad-versie werd toegevoegd.

Tabs Google SearchGoogle Search probeert gebruikers meer middelen te bieden om om makkelijk iets op te zoeken via de zoekmachine van Google. Zo kun je bijvoorbeeld zoektermen via stembesturing inspreken, of een foto van een monument maken waar je meer over wil weten. Op deze manier probeert de app zich te onderscheiden van Safari’s ingebouwde zoekmachine, waarmee je ook gewoon via Google kunt zoeken.

Downloaden: Google Search (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 mei 2012, 17:59
Categorie Naslagwerken
Onderwerp google

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.