Draw Something en Opera Mini voor iPad krijgen retina-ondersteuning

Zowel Draw Something als Opera Mini hebben updates gekregen die retina-ondersteuning aan de iPad-apps toevoegen. Daarnaast zijn er een aantal kleine veranderingen gemaakt.

Draw SomethingDe bekende iPad-apps Draw Something en Opera Mini hebben allebei een update gekregen, waardoor ze de hogere resolutie van de nieuwe iPad ondersteunen. Hierdoor zien onder andere menuknoppen er scherper uit. Daarnaast zijn er een aantal kleine veranderingen in beide apps gemaakt: zo kun je het dataverbruik van Opera Mini vanaf nu in het hoofdmenu zien en heeft Draw Something een nieuw laadscherm.

Opera Mini is een alternatieve browser voor de iPhone en iPad. Omdat Opera alle data die je verbruikt eerst op hun servers comprimeert, verbruik je aanzienlijk minder MB’s dan in bijvoorbeeld Safari. Het toevoegen van de datagebruik-knop in het hoofdmenu lijkt daarom ook logisch. Je vindt de knop door op de rode O te drukken. Je ziet hoeveel data je inmiddels al dankzij Opera’s compressie hebt bespaard.

Downloaden: Opera Mini Web browser (gratis)

Draw Something belooft dat ook het terugvinden van een wachtwoord makkelijker is geworden in de nieuwe update. De update lijkt echter over het algemeen vrij bescheiden: naast een nieuw laadscherm, Retina-ondersteuning en het wachtwoord-proces, zijn er namelijk alleen bugfixes in de update te vinden. Een tijd terug kreeg Draw Something nog een update die het mogelijk maakte om met je vrienden te chatten.

Downloaden: Draw Something (€1,59)
Downloaden: Draw Something Free (gratis, met reclame)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 mei 2012, 16:43
Categorieën Games, Productiviteit
Onderwerp draw something

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.