Fotobookr maakt van Facebook een iPad-fotoboek

Fotobookr is een app waarmee je de foto's van Facebook-vrienden kunt zien. Op de iPad zie je 192 foto's tegelijk. Met diashow, commentaar en meer.

facebookr ipadFotobookr is een app die 192 recente foto’s van je Facebook-vrienden toont. De foto’s worden overzichtelijk getoond in miniaturen. Vind je het leuk om Facebook vooral te bezoeken om te kijken welke foto’s je vrienden hebben gemaakt, dan is deze app een aanrader, al zou je hiervoor ook Flipboard kunnen gebruiken. Na het downloaden log je in met je Facebook-gegevens en je krijgt meteen tientallen foto’s te zien die je vrienden de afgelopen 24 uur hebben gemaakt.

facebookrFotobookr toont elke foto tegen een zwarte achtergrond, zonder knoppen. Het enige wat je ziet zijn foto’s waarop je kunt tappen om een grotere versie te zien. Je kunt meteen op ‘like’ tappen, commentaar geven of kijken wie er op de foto is getagd. Je kunt ook een diashow starten. Dankzij een cache-functie hoef je niet lang te wachten tot een foto is geladen. Je kunt met twee vingers slepen om naar de volgende vriend te springen.

Downloaden: Fotobookr (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 mei 2011, 22:27
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen facebook, fotografie, ipad, shoutcast, studenten, universiteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.