Game Dev Story tijdelijk met 76 procent korting

Game Dev Story is een game waarbij een eigen ontwikkelstudio voor games moet runnen. Deze game is momenteel met 76 procent korting te

game dev storyGame Dev Story kost €2,99 maar momenteel betaal je slechts €0,79. Ontwikkelaar Kairosoft heeft dit gedaan om hun relatief nieuwe game Hot Springs Story te promoten. In Game Dev Story moet je een gameontwikkelbedrijf managen. Het doel is om miljoenen te verdienen met de games die je ontwikkelt. Daarbij moet je getalenteerde mensen inhuren en ze op de juiste wijze trainen. Hoe meer ervaring je personeel krijgt, hoe meer mogelijkheden je kunt unlocken. Je moet de meest populaire combinaties vinden en het juiste platform kiezen.

Je hebt meer dan 20 jaar de tijd om jezelf te bewijzen. Behalve het maken van games moet je ook zorgen dat je een bekend merk opbouwt, op beurzen aanwezig bent, prijzen wint en advertenties plaatst. Daarnaast heb je te maken met fans, die je ook tevreden moet houden. We hebben in het verleden een review van Game Dev Story gepubliceerd.

Downloaden: Game Dev Story (€0,79)
Ook genoemd: Hot Springs Story (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 mei 2011, 23:13
Categorie Games
Onderwerpen game, korting

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.