Binkie: iPhone-app helpt bij ziekte en gewonde kinderen

Binkie is een nieuwe Nederlandse app, voor ouders die zieke of gewonde kinderen hebben. De app stelt snel een diagnose, eventueel aan de hand van foto's, zodat je weet wat je moet doen.

binkie iconBinkie is een nieuwe Nederlandse app, die praktisch advies geeft als je kind ziek is of gewond is geraakt. Met Binkie kun je meteen kijken wat er aan de hand is en wat je als ouder moet doen, bijvoorbeeld wanneer je kind iets vreemds heeft ingeslikt. De app gaat uit van het symptoom: wat is er aan de hand, of waar zit de pijn? Aan de hand van vragen en ziektebeelden kun je een diagnose stellen en zo in een paar stappen achterhalen wat je moet doen.

Er is ook een alfabetische lijst van onderwerpen en mocht je het dan nog niet kunnen vinden, dan is er ook de mogelijkheid om op een lichaamsdeel te klikken om het probleem te achterhalen. Binkie probeert zo snel mogelijk de juiste diagnose te stellen. Je kunt in de app ook belangrijke medische info achterlaten, zoals telefoonnummers van de huisartsenpost en apotheek. In totaal bevat de app informatie over 68 aandoeningen, met foto’s die herkennen van het probleem. De app is ontwikkeld vanuit praktijkervaring van de huisarts.

Normaal kost deze app €3,99 maar er loopt momenteel een kortingsactie, waarbij de app t/m 25 maart maar €0,79 kost. Ook zullen we via onze Facebook-pagina enkele promocodes weggeven.

Downloaden: Binkie (tijdelijk €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 maart 2011, 11:46
Categorieën Gezondheid en fitness, Kinderen, Nederlandse apps
Onderwerpen gezondheid, kinderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.