Everyday: elke dag een zelfportret maken met je iPhone

Everyday is een app waarmee je elke dag een zelfportret met je iPhone maakt. De app maakt gebruik van de frontcamera van je iPhone en waarschuwt je met push notificaties.

everyday iphoneWie bekend is met het fenomeen DailyMugshot begrijpt meteen wat je met Everyday kunt doen: elke dag een foto van jezelf maken. Everyday maakt gebruik van de camera aan de voorzijde van de iPhone en gebruikt hulplijnen om te zorgen dat je gezicht elke keer dezelfde positie heeft. Het rooster zorgt ervoor dat je ogen, neus en mond steeds op dezelfde plek op de foto zitten. Je kunt zelfs een overlay van de vorige dag gebruiken om een nieuwe foto te maken. Het eindresultaat ziet er beter uit, dan wanneer je een timelapsefilmpje maakt waarbij je gezicht steeds beweegt. De app stuurt elke dag een push notificatie om je eraan te herinneren dat je een foto moet maken. Als je voldoende foto’s hebt verzameld kun je deze laten samenvoegen tot een video, die je op Facebook, Twitter, Tumblr of Flickr kunt publiceren.

Everyday is bedoeld voor mensen die zichzelf graag op de foto zetten. Nadeel is dat je er geld voor moet betalen, terwijl de app van DailyMugshot gratis is. Om de prijs te rechtvaardigen zijn er extra functies, zoals een herinnering en een rooster om je gezicht goed te positioneren, maar die zijn er bij DailyMugshot eigenlijk ook. Om Everyday te kunnen gebruiken heb je een iPhone of iPod touch nodig met camera en iOS 4.0 of hoger.

Downloaden: Everyday (€1,59)

everyday iphone   everyday iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 maart 2011, 10:54
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.