‘Betalen in Apple Stores met je iPhone wordt mogelijk’

Volgens MacRumor krijgt de Apple Store-app een update, waardoor het mogelijk zal zijn om mobiel te betalen in de winkel. Het is alleen mogelijk in de officiële Apple Store, waar je kunt afrekenen met je iTunes-tegoed.

Apple Store appGeruchtensite MacRumors zegt erachter te zijn gekomen dat Apple een nieuwe functionaliteit in de Apple Store-app gaat toevoegen. Deze zal het mogelijk maken om met je iPhone af te rekenen in de Apple Store. Je betaalt daarbij met je iTunes-account. Klanten krijgen vervolgens een bonnetje toegemaild, die ze aan personeel kunnen laten zien om de winkel te mogen verlaten.

Of de functionaliteit de nieuwe Bluetooth-ontvanger van de iPhone 4S gebruikt of klanten met de hand producten laat selecteren is niet helemaal duidelijk. Geheel zonder hulp van personeel zal de app niet werken: in Apple Stores worden dure producten, zoals iPhones en Macs, achter de toonbank bewaard.

Op het moment bevinden zich er nog geen Apple Stores in Nederland. Om er een te bezoeken zul je in de auto richting Duitsland moeten stappen, iets dat wij onlangs nog deden bij de lancering van de iPhone 4S. Wel zijn er meerdere aanwijzingen dat Apple op het Leidseplein in Amsterdam een Apple Store zal openen. De opening daarvan zal pas in de loop van 2012 plaatsvinden.

Downloaden: Apple Store (gratis, Amerikaanse App Store)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2011, 15:00
Categorie Lifestyle
Onderwerpen apple, apple store, mobiel betalen

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.