Archief voor 'Lifestyle'

IkPas-app: een maand lang geen alcohol

Review: IkPas-app

Heb je tijdens de feestdagen te veel gedronken en is het tijd om een tikje rustiger aan te doen? Met de IkPas-app laat je in de maand januari de alcohol staan.

Arc-app route

Review: Arc App bewegingstracker is een prima vervanger van Moves

Met de Arc App van Matt Greenfield kun je bijhouden waar je geweest bent. De app legt je locatie op elk moment af en meet hoe je van A naar B bent gegaan: lopend, fietsend of in een auto. Daarmee is Arc een goed alternatief voor Moves van Facebook, dat is gestopt.

NPO Start op de Apple TV.

Review: NPO Start nu officieel op de Apple TV

NPO Start is er eindelijk op de Apple TV. Met deze gloednieuwe app kun je alle programma's van de publieke omroep terugkijken. iCulture kon exclusief al aan de slag met deze nieuwe app en in deze review vertellen we alles over onze ervaringen met de NPO op de Apple TV!

Boodschappen in een tas

Review: Boodschappenlijst Bring! nu in het Nederlands

Je hebt diverse apps voor boodschappenlijstjes, maar meestal doen die niet veel meer dan het maken van lijstjes. Bring! probeert het anders aan te pakken, met slimme suggesties, koppeling met receptensites en meer. Wij spraken CEO Marco Cerqui over zijn plannen met de app.

For Good-app voor duurzaam leven

Review: For Good, Belgische app helpt je duurzamer leven

De Belgische app For Good geeft je inzicht in je ecologische voetafdruk, zodat je op de categorieƫn Transport, Woning en Voeding kunt zien hoe verspillend jij bezig bent en wat er te verbeteren valt. In onze review lees je meer.