Apple roept tekenapplicatie Paper uit tot iPad-app van het jaar

Apple heeft de teken-app Paper uitgeroepen tot beste iPad-app van 2012. The Room is de beste game van 2012 en Eurosport Player en Eurfloria kregen eervolle nominaties.

paper fiftythreeApple heeft de tekenapplicatie Paper uitgeroepen tot de beste iPad-app van het afgelopen jaar. We hebben op iPadclub regelmatig geschreven over deze app, die na twee weken al 1,5 miljoen keer gedownload was. Sinds afgelopen voorjaar is de app sneller geworden en kreeg het een exportmogelijkheid naar PDF. Recent kwam er nog een kleurenmengpaneel bij, die je net als veel andere functies via een in-app aankoop moet aanschaffen. Een terecht winnaar dus, deze indrukwekkende tekenapp. Apple wees als beste game van 2012 de app The Room aan, een mysterieuze game met puzzels in een 3D-wereld.

Andere toppers in het lijstje van Apple waren Eurosport Player en de game Eufloria. In de lijst vinden we verder vooral apps die een internationaal publiek moeten aanspreken, zoals de dagboekapp Day One en de game Need for Speed Most Wanted. Alleen bij de kookapps zien we veel Nederlandse titels:

kookapps

De complete lijst vind je in de iTunes Store op de desktop. Bij de iPhone maakte Apple een soortgelijke lijst. Daarbij kwam Action Movie FX als beste iPhone-app uit de bus en werd de game Rayman Jungle Run aangewezen als beste game.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 december 2012, 11:58
Categorie Uncategorized
Onderwerpen app store, apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.