Fruit Ninja voor iPad introduceert nieuwe voorwerpen en uitdagingen

Het iPad-spel Fruit Ninja heeft twee nieuwe voorwerpen, twee nieuwe achtergronden en vier nieuwe uitdagingen.

Fruit NinjaDe iPad-versie van het bekende hak- en snijspel Fruit Ninja heeft een update gekregen waarin een tweetal nieuwe wapens worden geïntroduceerd. Met de Cloud Kicker snij je met wolken over het scherm, terwijl de Sakura Slicer bloemblaadjes laat vallen. Het spel bevat ook een tweetal nieuwe achtergronden en vier uitdagingen die je moet voltooien om de nieuwe voorwerpen allemaal vrij te spelen.

Om de uitdagingen te voltooien moet je onder andere een score van 200 of hoger halen en een ‘Starfruit’ kopen. De nieuwe voorwerpen voegen speltechnisch weinig toe: ze zorgen er vooral voor dat de game er iets anders uitziet – en dat je een doel hebt om je op te richten tijdens het spelen van Fruit Ninja.

In de update-informatie staat ook vermeld dat de iPhone 5 voortaan wordt ondersteund. Dat is vrij opmerkelijk: de iPad-versie van Fruit Ninja werkt namelijk niet op de iPhone. Vermoedelijk staat er een soortgelijke update klaar voor de iPhone-app en heeft de ontwikkelaar achteloos dezelfde updatetekst voor beide versies gebruikt. De iPhone-update is nog niet beschikbaar, maar zal dan waarschijnlijk binnenkort ook in de App Store staan.

Downloaden: Fruit Ninja HD (€2,69, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 december 2012, 11:33
Categorie Games
Onderwerp fruit ninja

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.