Paper by FiftyThree kan nu hele boeken exporteren als PDF

De stijlvolle teken-app Paper by FiftyThree is voorzien van een handige nieuwe functie op de iPad. Je kan voortaan complete schetsboeken opslaan als PDF-bestand en die exporteren per mail of naar apps als Dropbox en Adobe Reader.

Paper by FiftyThree iPad update headerDe teken-app Paper by FiftyThree blonk vanaf moment één eerder dit jaar al uit in de ongelooflijk stijlvolle presentatie, maar was nog niet heel veelzijdig. Daar komt langzamerhand verandering in. Zorgde de vorige update er al voor dat je pagina’s in je fotoalbum van de iPad kon bewaren; nu is er een indrukwekkende optie bijgekomen. Je kan complete schetsboeken opslaan als een PDF-bestand en die mailen, of direct openen in andere applicaties op de iPad.


Apps die met het kersverse PDF-bestand uit de voeten kunnen, zijn bijvoorbeeld Apple’s eigen iBooks, maar ook Dropbox, Adobe Reader en de Amazon-boekenapp Kindle. Vanuit Paper by FiftyThree zie je na het maken van een PDF in een pop-up scherm staan welke door jou geïnstalleerde apps het bestand kunnen openen.

Click here to display content from Vimeo.
Learn more in Vimeo’s privacy policy.

Een andere nieuwe optie in update 1.0.23 is dat je verder in het verleden kan kruipen om acties ongedaan te maken. Je kan je laatste aanpassingen in de tekening, pardon: kunstwerk, nog steeds ‘terugspoelen’ door twee vingers op het scherm ingedrukt te houden en met beide vingers tegen de klok in te draaien.

Paper by FiftyThree is een prachtige applicatie en bovendien gratis te downloaden. Voor 5,49 euro kan je alle andere teken- en schrijfgereedschappen in de app kopen. Als je op zoek bent naar een app die excelleert in het snél opschrijven en uittekenen van aantekeningen, is het onlangs beschreven Inkflow ook zeker een kijkje waard.

Download: Paper by FiftyThree (gratis)

Informatie

Laatst bijgewerkt
31 mei 2012 om 15:15
Onderwerp
Categorie
Productiviteit

Pdf

Pdf is een populair formaat voor bestanden en documenten, omdat de opmaak altijd hetzelfde is. Pdf's zijn niet bewerkbare documenten, bijvoorbeeld handig voor handleidingen, digitale boeken en meer. Je kunt vanaf de iPhone, iPad en Mac wel eenvoudig aantekeningen maken op pdf's. Op de Mac is de app Voorvertoning de tool waarmee je pdf's opent en annoteert. Ontdek wat je allemaal met pdf kunt doen op je iPhone, iPad en Mac!

Pdf

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.