Appie 3.2: boodschappen-app op iPhone laat zoekresultaten filteren

Appie 3.2 introduceert allerlei filtermogelijkheden voor je boodschappen. Zo kan je zoekresultaten indelen per schap, merk en gezond eten.

Appie Albert Heijn iPhone-appDe officiële applicatie van de Albert Heijn voor de iPhone heeft een update gekregen naar versie 3.2. Die voegt na de mogelijkheid om een boodschappenlijst klaar te zetten en op te halen in 3.1, niet zo’n gigantische nieuwe functie toe. Maar wel iets aardigs: je kan in Appie voortaan je zoekresultaten filteren op verschillende manieren. Zo kan je bij het zoeken in de ruim 20.000 producten op allerlei manieren snelzoeken naar rubrieken.

Voer bijvoorbeeld het woord koffie in op je lijst. Dan kan je met de oranje knop naar de detailpagina gaan van zoekresultaten waarbij je al langer naar een specifiek koffieproduct kan zoeken in het complete assortiment, op aanbiedingen en eigen aankopen. Vanaf versie 3.2 kan je ook de filterknop rechtsboven drukken of de pagina naar links vegen om in het overzicht te komen. Je stuit dan op een lijst die die resultaten verdeelt in schap, merk, kenmerk en gezonder eten. In het geval van koffie vind je bij de eerste trefwoorden als koffie pads, filterkoffie, koffie cups en espressokoffie. Onder de tussenkop Kenmerk tref je zoektermen als ecologisch, fairtrade en voor kids, bij Gezonder eten kan je kiezen tussen de labels ‘gezondere keuze’ en ‘bewuste keuze’.

Verder verhelpt Appie 3.2 enkele fouten uit de vorige versies. In de App Store-omschrijving benadrukt Albert Heijn verder de geïntroduceerde punten van Appie 3.1, waarover we onlangs al schreven.

Downloaden: Appie (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 maart 2013, 12:07
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen albert heijn, appie, gezondheid

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.