ABN Amro Mobiel Bankieren 1.1: multitasking, acceptgiroscanner en iOS 5-ondersteuning

ABN Amro heeft de app Mobiel Bankieren van een nieuwe update voorzien. Hierdoor draait hij stabiel op iOS 5, kun je de app even verlaten zonder uit te loggen en is het mogelijk om een bankgiro in te scannen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

ABN Amro Mobiel BankierenABN Amro heeft een nieuwe update uitgebracht voor zijn Mobiel Bankieren-app. Deze update zorgt er onder andere voor dat de app goed werkt onder iOS 5, maar ook een aantal nieuwe functies zijn nu in de app te vinden. Zo is het nu mogelijk om de app te verlaten en er iets later weer naar terug te keren zonder te zijn uitgelogd. Ook kun je nu een acceptgiro inscannen, waarna deze wordt gedigitaliseerd en verzonden kan worden met de app.

De toevoeging van multitasking komt niet zonder zijn limieten: ben je ingelogd bij Mobiel Bankieren, dan kun je de app voor hooguit vijf minuten verlaten zonder uitgelogd te worden. Erg onredelijk is dit niet, omdat je hierdoor minder het risico loopt dat een ander op jouw nog ingelogde iPhone je bankzaken bekijkt.

Wil je een papieren acceptgiro met de app digitaliseren, dan kun je deze nu inscannen met Mobiel Bankieren door een foto te maken met je iPhone camera. Vooral de code op de witte strook onderaan is belangrijk tijdens dit proces. Vervolgens ziet de app wat er precies allemaal op het papiertje staat en vult hij alles voor je in.

Spreek je geen Nederlands maar ben je wel klant bij ABN Amro, dan heb je geluk: de update heeft ook een Engelse taal-optie toegevoegd.

Downloaden: Mobiel Bankieren (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2011, 12:14
Categorie Financiën
Onderwerpen abn amro, mobiel bankieren, multitasking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.